MacBook vs Gaming laptop

XSamurai

Hectopat
Selamün aleyküm. Genellikle yazılım programlarını (Android Studio, Visual Studio, Unity vb.) kullanacağım. Ek olarak Adobe Photoshop ve video düzenleme programlarını da kullanabilirim. Oyun olarak ise GTA V ve CS gibi oyunları belki oynarım. Ama ağırlıklı olarak yazılım için kullanılacak. MacBook mu yoksa gaming laptop mu almak daha mantıklı?

Selamünaleyküm. Genellikle yazılım programlarını (Android Studio, Visual Studio, Unity vb.) Kullanacağım. Ek olarak Adobe Photoshop ve video düzenleme programlarını da kullanabilirim. Oyun olarak ise GTA V ve CS gibi oyunları belki oynarım. Ama ağırlıklı olarak yazılım için kullanılacak. MacBook mu yoksa Gaming laptop mu almak daha mantıklı?

Gaming laptop alın kesinlikle hocam.

Soru mu bu? Gaming laptop tabii ki. MacBook o kadar sınırlı ve rezalet bir cihaz ki, aldığınıza bin pişman olursunuz. Doğru düzgün oyun desteği bile yok. Olsa bile oyun oynatamıyor.
Çünkü amacı oyun oynatmak olmayabilir mi? Ben mac kullanıyorum ve oyun için de Geforce Now kullanıyorum.

MacBook alın laptop zaten yazılım ağırlıklı kullanılacakmış.
GTA 5, CS2 gibi oyunları da açar
Nasıl açacak acaba? CS2'nin macOS desteği bile yok.

1755801130995.png

Aynı şekilde GTA 5'inde macOS desteği yok.

1755801156816.png

Bilip bilmeden, düzgünce araştırmadan cevap yazmayın.

Unity tarzı programlarda render gibi işlerde bulunuyorsan oyuncu laptopu çok daha mantıklı olur, GPU kritik nokta oluyor bu durumda. Bütçen nedir? Pil performansı gibi bir derdin yoksa Macbook bakmana gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı