Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Onlar bir fikir bulmuş ki oradalar. Eğer sen bir fikir bulamıyorsan, daha iyisini seçemiyorsan hayatın boyunca o bilgisayar ekranının arkasından hükumete laf atmaya devam etmek zorundasın.
Ben ne AKP'nin kölesi olmuş ne de sol görüşün kölesi olmuş olan kanalları izlemem, dinlemem ve gazetelerini okumam. Gerçek bilgiyi sunanları izlerim, dinlerim ve gazetelerini okurum.
Ayrıca: Önceden hiç biber 21 kuruşa çıkıyor fiyatlar neden böyle demiyor dunuz? Fiyatlara bak devlet el atmalı diyordunuz. Şimdi 21 kuruşa çıkıyor niye pahalı diyorsunuz? Aracıları şimdi görmeye başladınız. Peki sebebi ne devletin getirdiği manav'da pahalıymış o yüzden![]()
Adam dibine kadar haklı. Çiftçiye çok deli yardımlar yapılıyor. Tohum ücretsiz. Mazotun yarısını devlet karşılıyor. Herşey de indirim. Bizim çok yakın bir akrabamız çiftçilik için eğitim alıyordu. En son Tarlasında mühendisler gidecekti. Sonrasını bilmiyorum ama o zaten ticari olarak çiftçilik yapmıyor. Bireysel olarak kendi ihtiyaçları için dikip yetiştiriyor. Bir diğer olarak hobi.
Ama bu anlattığım çiftçiye verilen desteğin olduğunu değiştirmez. Burada hükümete laf ettirmem. Ama daha da desteklenmeli. Devletin bu işe daha fazla yatırım yapmalı.
Birde daha iyi fikir sunmak zorunda değilim diyen başka bir güruh var. Ona da selam olsun.