Maskesiz olduğum için tutanak tutuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır efendim iyi olup olmaması kimseyi alakadar etmez sadece tecrübesi olanlardan bilgi almak istemiştim. Maskesiz gezmiyordum. Bu milletin en büyük eksi yanı okumamak, okuduklarını anlamamak. Neyse konu silinebilir.
Ya hocam bırakın bunların kasmayacağı duyar yok sadece sizi sinirlendirirler gönderinize Hahaha veya Kızgın emojisi atarlar. Uğraşmayın takipten çıkın konuyu.

Tutanak tutulması için önüne kağıt koymaları ve kağıdı okuyup imzalaman gerekli. Tutanak tuttum demeyle o işler olmaz. Muhtemelen korkutmak/caydırmak için filan söylemiştir. Tabi fazla detay vermediğin için bu kanıya varabiliyorum. TC no verdim demişsin. Bekçilerde ve polislerde internete bağlı tablet oluyor. Elindeki tabletten işlem yaptıysa bilemem.

Aga adam "Maske takmadım diye ceza kestiler saçmalığa bakar mısınız ya." dememiş ki. Cezayı yemiş, farkında her şeyin, nereden takip edebilirim diye sormuş. Yaşayan varsa anlatabilir mi demiş. Gelmişsiniz vay efendim taksaydın. Olan olmuş artık, adam bunu sormuyor ki. İşinize geldiği gibi şu konuları çarptırtmayın lütfen.

Herkes sizin gibi bir bahane bulursa işimiz zor. Çünkü duyarsız insanlar yüzünden hayatımıza kaldığımız yerden devam edemiyoruz. Ancak ben geceleyin boş sokaklarda maske takılması gerektiğini düşünmüyorum.

Kendi "antitez" inle beni desteklemiş olduğun için teşekkür ederim.

Madem çoğunluğun düşüncelerine ve yorumlarına duyar deyip takmıyorsunuz neden konu açtınız veya neden bu forumdasınız merak ediyorum görevini yapan bekçilere de garip isimler takmanız komik olmuş. :D.

Anlatamıyorum düşüncen zerre umrumda değil. Sadece bilgi almak istemiştim. Yaklaşık 2005'ten beri eski arkadaşlarım chip Online'dan buraya geçtiğinden beridir buradayım. Ama görüyorum ki burasıda sizin gibi anlama kabiliyeti sınırlı olan insanlarla dolmuş. Anlamanız gereken şeyler hariç ne varsa onları anlamışsınız.

Anlatamıyorum düşüncen zerre umrumda değil. Sadece bilgi almak istemiştim. Yaklaşık 2005'ten beri eski arkadaşlarım chip Online'dan buraya geçtiğinden beridir buradayım. Ama görüyorum ki burasıda sizin gibi anlama kabiliyeti sınırlı olan insanlarla dolmuş. Anlamanız gereken şeyler hariç ne varsa onları anlamışsınız.
Doğru anlama kabiliyeti sınırlı olan insanlar var o yüzden üyeliğini kapatabilirsin iyi forumlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı