Hocam kablolaları doğru yaptığınızdan emin olduğunuzu varsayarak direk konuya giriyorum. Bios'ta aura ayarları var tam olarak neyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama internete yazarsanız hangi modun ne olduğu çıkar. Armoury cratein servislerinin başta açılmasına izin veriyorsanız ve versiyonu tamamen güncelse renkleri değiştirebilirsiniz.Masterliquid ML240L V2 RGB sıvı soğutmayı kullanıyorum fanlarda renk değişimi yapamıyorum. ASUS anakart kullanıyorum.
tamamen güncel kabloları vatan taktı aurada gözükmüyorHocam kablolaları doğru yaptığınızdan emin olduğunuzu varsayarak direk konuya giriyorum. Bios'ta aura ayarları var tam olarak neyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama internete yazarsanız hangi modun ne olduğu çıkar. Armoury cratein servislerinin başta açılmasına izin veriyorsanız ve versiyonu tamamen güncelse renkleri değiştirebilirsiniz.
hocam o bende all onBu tip bir ayar var hocam BIOS'ta. Açık olduğundan emin olmalısınız. (Tema ve bulunduğu yer değişebilir ama genelde sağ üstte bulunur Advanced moda girdikten sonra)
Hocam böyle add gen diye birkaç kablo yeri var. Kasanın camından bakarak onların dolu olup olmadığına bakmanız yeterli olur. Veya fanlardan çıkan 2. Kablonun fan huba mı gittiğine falan bakabilirsiniztamamen güncel kabloları vatan taktı aurada gözükmüyorEki Görüntüle 2314712
Hocam böyle add gen diye birkaç kablo ye ri var. Kasanın camından bakarak onların dolu olup olmadığına bakmanız yeterli olur. Veya fanlardan çıkan 2. Kablonun fan huba mı gittiğine falan bakabilirsiniz
Hocam tam net çıkmamış ama eğer kasanın arkasında fan hub, argb controller falan yoksa direk dediğim add gen portuna bağlanılıyor. Bu arada armoury crate de bende de gözükmüyor öyle ama aura effects kısmında ayarlayınca oluyor. Sanırım argb controller kullanmadığım için.Dediğiniz kablo bu mu diğeri kalın işlemciye bağlanıyor
bende aura effects kısmından yapıncada olmuyorHocam tam net çıkmamış ama eğer kasanın arkasında fan hub, argb controller falan yoksa direk dediğim add gen portuna bağlanılıyor. Bu arada armoury crate de bende de gözükmüyor öyle ama aura effects kısmında ayarlayınca oluyor. Sanırım argb controller kullanmadığım için.
Kumandası var mı yanında? Hepsiburada gibi mağazalardan baktım satın alınılınca kontrolcü ve kumanda yanında veriliyormuş.bende aura effects kısmından yapıncada olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.