Masterliquid ML240L V2 ARGB fan rengi değişmiyor

Says

Centipat
Daha fazla  
Masterliquid ML240L V2 RGB sıvı soğutmayı kullanıyorum fanlarda renk değişimi yapamıyorum. ASUS anakart kullanıyorum.

Masterliquid ML240L V2 RGB sıvı soğutmayı kullanıyorum fanlarda renk değişimi yapamıyorum. ASUS anakart kullanıyorum.
Hocam kablolaları doğru yaptığınızdan emin olduğunuzu varsayarak direk konuya giriyorum. Bios'ta aura ayarları var tam olarak neyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama internete yazarsanız hangi modun ne olduğu çıkar. Armoury cratein servislerinin başta açılmasına izin veriyorsanız ve versiyonu tamamen güncelse renkleri değiştirebilirsiniz.

Hocam kablolaları doğru yaptığınızdan emin olduğunuzu varsayarak direk konuya giriyorum. Bios'ta aura ayarları var tam olarak neyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama internete yazarsanız hangi modun ne olduğu çıkar. Armoury cratein servislerinin başta açılmasına izin veriyorsanız ve versiyonu tamamen güncelse renkleri değiştirebilirsiniz.
tamamen güncel kabloları vatan taktı aurada gözükmüyor
1726861390795.png

Bu tip bir ayar var hocam BIOS'ta. Açık olduğundan emin olmalısınız. (Tema ve bulunduğu yer değişebilir ama genelde sağ üstte bulunur Advanced moda girdikten sonra)

Dosya Ekleri

• images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 29
Hocam böyle add gen diye birkaç kablo ye ri var. Kasanın camından bakarak onların dolu olup olmadığına bakmanız yeterli olur. Veya fanlardan çıkan 2. Kablonun fan huba mı gittiğine falan bakabilirsiniz

Dediğiniz kablo bu mu diğeri kalın işlemciye bağlanıyor

Dosya Ekleri

• IMG_20240920_224822.jpg
    IMG_20240920_224822.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 21
Dediğiniz kablo bu mu diğeri kalın işlemciye bağlanıyor
Hocam tam net çıkmamış ama eğer kasanın arkasında fan hub, argb controller falan yoksa direk dediğim add gen portuna bağlanılıyor. Bu arada armoury crate de bende de gözükmüyor öyle ama aura effects kısmında ayarlayınca oluyor. Sanırım argb controller kullanmadığım için.

Hocam tam net çıkmamış ama eğer kasanın arkasında fan hub, argb controller falan yoksa direk dediğim add gen portuna bağlanılıyor. Bu arada armoury crate de bende de gözükmüyor öyle ama aura effects kısmında ayarlayınca oluyor. Sanırım argb controller kullanmadığım için.
bende aura effects kısmından yapıncada olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı