vatandan aldım kutuya koymamışlarKumandası var mı yanında? Hepsiburada gibi mağazalardan baktım satın alınılınca kontrolcü ve kumanda yanında veriliyormuş.
Peki sistemin içinde var mı? Genelde arka kapağı açtığınzda görebilirsinizvatandan aldım kutuya koymamışlar
sistemin içi derken kapağımı açıyımPeki sistemin içinde var mı? Genelde arka kapağı açtığınzda görebilirsiniz
Arka kapağı açıp net bir fotoğraf atmanız yeterli olur.sistemin içi derken kapağımı açıyım
Kusura bakmayın açıp kapamam uzun sürdüArka kapağı açıp net bir fotoğraf atmanız yeterli olur.
Hocam ben arka tarafı kastetmiştimKusura bakmayın açıp kapamam uzun sürdü
Hocam ben arka tarafı kastetmiştim. Ama görebildiğim kadarıyla add Gen'e takılacak olan ARGB kablosu takılmamış. Çok kurcalamadan vatan ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Hocam ben arka tarafı kastetmiştim. Ama görebildiğim kadarıyla add Gen'e takılacak olan ARGB kablosu takılmamış. Çok kurcalamadan vatan ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Arka taraf dediğiniz cam olmayan tarafmı orası ise orayı açarsam geri takamam vatanla iletişime geçeceğim yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.