Mastürbasyonu nasıl bırakırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunların hepsi Ameriga oyunları :)
Şaka bir yana hiçbir fikrim yok, sadece bu rekor idi. Yani hep yaptığım bir şey değil, normal olarak günde 7-8 kez yapıyorum 😂😂
Tebrik ederim Hocam, Nirvanasınız yine.
Haftalık dozumu alıp bırakıyorum ben.(Emin olabilirsiniz.)
🙄.
Bir de bu mastürbasyonla alakalı konularda neden İsminiz etiketleniyor merak etmedim değil doğrusu.
 
Kopmadı değil mi, eminsin 😂
Kopmadı da bir ağrı vurdu, 2 gün yürüyemedim. Tavsiye etmiyorum, ben çılgınlık olsun diye yapmıştım. Eğer uzun süre böyle devam edilir ise kalp ile alakalı sorunlara yol açabilir. Örnek olarak ani kalp sıkışmaları diyebilirim. Ben de bu yüzden çok ufakta olsa ritim bozukluğu mevcut.
Tebrik ederim Hocam, Nirvanasınız yine.
Haftalık dozumu alıp bırakıyorum ben.(Emin olabilirsiniz.)
🙄.
Bir de bu mastürbasyonla alakalı konularda neden İsminiz etiketleniyor merak etmedim değil doğrusu.
Cinsellik konusunda uzmanımdır 😂 Johnny Sins ile akraba olabilirim, bilemiyorum :)
 
Yaşından mütevellit hormonlar 3.jeolojik zamanda oluşmuş genç ülke gibi. Haliyle depremler, aktif sıcak su kaynakları/gayzerler sık/çok olacaktır. Yaş ilerledikçe elbette azalacaktır lakin bazı arkadaşların dediği: "Sevgili" veya "evlilik" gibi durumlar yani kaba tabirle karşı cins ile birlikte olmak bir çözüm değil hatta Türkiye gibi sert etik kalıpları olan bir ülkede bu vahim bir durum olabilir. (özellikle evlilik ahmakça olur ki yaşınızın ufak olması bu bakımdan iyi) Uzun lafın kısası yine bazı arkadaşların önerdiği gibi kendine vakit geçirecek şeyler bul. Özellikle pornografinin bu kadar afişe olduğu bir dünyada netten bu manada uzak dur. Daha yararlı şeylerle uğraş; akademik makale olabilir, kitap okuyabilirsin veya bunlardan sıkılırsan oyun oynayabilirsin... (artık örnekleri veya uğraşacağın şeyleri çoğalta bilirsin) Ha elbette bu mastürbasyon yapmak zararlı veya yapmamalısın gibi bir manaya gelmez ama bunu her gün gibi absürt bir duruma getirirsen mastürbasyon bağımlılığı denen şey ortaya çıkar ki bu da ilerleyen zamanda günlük yaşam kaliteni bozabilir. Tabi son olarak şunu belirtmekte fayda var: Mastürbasyon yapıp, yapmamak tamamen iradi bir olaydır. Hayatın boyunca hiç mastürbasyon yapmazsan da hiçbir şey olmaz zaten testisler gereğinden fazla dolarsa vücut bunu "pollüsyon" denen olayla gerektiği miktarda meniyi dışarı atarak ayarlayacaktır. (tercihe göre kontrolü sağlamak amaçlı haftada 1-2 kez yaparsanız, pollüsyon (halk dilinde rüyalanma diye tabir edilir.) denen olayın önüne geçebilirsiniz.)
Onun allah belasını vesin. 😅
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı