Matematik hocası ailemi okula çağırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazabilmek için üye oldum. Veya ilk girdim falan olacak bu. Panpa diğerlerine bakma. İnsanlar duygusal olabilir ve bütün sınıfın önünde bunu söylemesi iyi bir şey değil aptallık bence. Bir derdin varsa çeker söylersin. Özür dilemek zorunda değilsin. Böyle nerede nasıl davranacağını bilmeyen ucubeler öğretmen oluyor. Boş ver. Dönem bitsin değiştir liseyi hiç de sallama. YouTube'dan bakarak daha iyi yapıyorsan daha ne. Kendine iyi bak panpa.
Yüzlerce insan arasında beni azarlamayan ve destekleyen biri olması iyi hissettirdi teşekkür ederim.

Matematik dersinde sıkıldığım için jenga taşlarıyla oynuyordum ama kimseye rahatsızlık vermiyordum ya da ses yapmıyordum. Sonra bunu öğretmen görünce "seni o taşlar kurtaracak devam et" dedi. Tüm sınıf güldü rezil etti beni. Ben de sonra ona sinir olduğum için dersini dinlememeye ve ödevlerimi yapmamaya başladım inadına. O da sonra ben okuldan çıkarken yanına çekti velini okula gelsin falan dedi ben aileme söylemedim sizce ne yapmalıyım?

Kanka hoca kaybetmiyor olabilir fakat sen bir şey yapmamışsın o yüzden rahat ol veline söylesede hiçbir şey olmaz ama sen ödevlerini yap sözlüne düşük girmesin.

Burada tepki gösterdiğimiz şey konu sahibinin tavrı ve üslubu. Ki son mesajında kendini düzelteceğini belirtmiş, umarım özür diler ve hocayla ilişkisini düzeltir. Kimsenin konu sahibini azarladıği yok. Annesi babası değiliz nasıl olsa.
Yüzlerce insan arasında beni azarlamayan ve destekleyen biri olması iyi hissettirdi teşekkür ederim.
Kimsenin azarladigi yok hocam. Uyarıyoruz. Yorumumu sakin dil ile yazdım, agresif tavırla okumayın :)

Neyse konu tatlıya bağladı. Konu sahibi özür diler konuyu kapatır. Uzatmanın manası yok bence.

Son düzenleme:
Diğerleriyle de aram iyi değil. Çoğu kendini beğenmiş egosundan geçilmiyor ben de onlara yalakalık yapmayı sevmiyorum.

16
Hocam o zaman bişey diyemiyorum. Ne desek yok diyorsunuz.

Sigma özür dilemez.

10. Sınıfa gidiyorum küçük yaştan beri böyleyim kimseye çıkar icin agiz eğip bükmem değişmeyi düşünmüyorum dostum sag ol.

Hakliyken sirf not kaygısıyla ozur dilersem kendime saygımi kaybederim.
Özür dileyip dilememek sana kalmış ama bence okul değiştirirken hocandan bir helallik iste

Olaya hakli haksiz açısından degil pragmatik acidan bakıyorum. Bu kadar gurur size zamanla cok büyük zarar verir. Sizin acinizdan insanlar size haksızlık yapıp dururlar ve bunu kafaya takıp durursunuz. O insana da hiçbir şey yapamazsınız ayni bu olayda da olduğu gibi kendinize verirsiniz zararı. Kimseyi yargılamak için yazmadim. Bana gore haklı haksiz diye bir şey yoktur, zırvadır.

Zamanında ben de size benziyordum bana çok şey kaybettirdi o yüzden uyarmak istedim. Gurur ve kıskançlık kesinlikle uzak durulmasi gereken 2 özellik. Asıl olan sabit karakterli biri olacağına uyumlu ve kendi cikarlarina göre degisebilen bir insan olabilmek. Unutma şu hayatta senden başka kimse senin iyiliğini düşünmez.

Son düzenleme:
Ne yazık ki öğretmeniniz tamamen haklı. Dersi dinlemek istemeyen herkes bir şeylerle uğraşsın, olur'mu böyle bir şey? Emin ol sen orada başka bir dersten kitap açsan sorun olmazdı, hocam sorsa akşam şuanda almıyor başka derse bakıyorum hocam derdin. Asıl sorun dersi takmaman, öğretmenin dikkatini dağıtman ve emeğini hiç sayman. Üstüne bir de dinlenip ödevleri yapmayıp dersi dinlememen. Öğretmenin gayet doğru demiş bunlar senin geleceğini kurtarır... Egonu bırakıp özür dilemelisin.

Ad hominem'in böylesi .d Neyse siz belli ki not için öğretmenlerin peşinde dolaşan yalaka tiplersiniz o yüzden anlaşamıyoruz boş verin.
Ben sizin gibi otoriteye tapan insanları beğenmedim sadece.
Birini Ad Hominem yapmakla suçlamadan önce ne yazdığına bir bak dostum :) Sigmayız moruk çok havalıyız yazılım öğrenip Matrix'ten kaçalım let's go.

Ay Allah razı olsun şu sigma saçmalığını çıkarandan gece gece kendime geldim. 😂
O kadar ergen trendi gördüm ama bu kadar saçmasını görmedim. Önce sadece dalga geçerlerdi artık insanlar bunun bir ironi olduğunu unutup ciddi ciddi Sigma'yım diye geziniyor. Ergenliklerinin sonuna doğru pişman olurlar umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı