Matematik sevmiyorum ve yapamıyorum

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
8. sınıf öğrencisiyim ve matematiği yapamıyorum, aynı zamanda sevmediğim için üstüne de düşemiyorum, LGS'den istediğim maksimum puan da 350-360 arası bir şey. İşin özeti matematik hariç diğer derslere uğraşsam imam hatip, sosyal lisesi gibi yerlere yerleşebilir miyim? (diğer derslerim iyi)

8. sınıf öğrencisiyim ve matematiği yapamıyorum, aynı zamanda sevmediğim için üstüne de düşemiyorum, LGS'den istediğim maksimum puan da 350-360 arası bir şey. İşin özeti matematik hariç diğer derslere uğraşsam imam hatip, sosyal lisesi gibi yerlere yerleşebilir miyim? (diğer derslerim iyi)

Diğer derslerden Full çekersen 390-400 alabilirsin.

Hadi ortaokulda yapmadın, lisede ne yapacaksın? Bir yerden başlaman lazım ve şu andan daha iyi bir zaman yok. Sevmeme sebebinin yapamıyor olman olduğuna bahse girerim. Biraz uğraş, öğrenmeye çalış, konuları anlayınca eğlenmeye başlıyorsun.

4 işlemi bilmen yeterli.

Ülkemizde matematiği kötü olmak = vasıfsız olmak, maalesef:(

Ama diğer dersleri fullemeye çalışırsan, matematiğe de biraz çalışırsan LGS'yi atlatırsın fakat lisede batarsın. Ha ben sayısal seçmeyeceğim diyorsan sana kalmış ama matematik öylece kenara atılacak bir ders değil.

Hadi ortaokulda yapmadın, lisede ne yapacaksın? Bir yerden başlaman lazım ve şu andan daha iyi bir zaman yok. Sevmeme sebebinin yapamıyor olman olduğuna bahse girerim. Biraz uğraş, öğrenmeye çalış, konuları anlayınca eğlenmeye başlıyorsun

Dostum bu seriyi izleyerek anlamaya çalışabilirsin :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi ortaokulda yapmadın, lisede ne yapacaksın? Bir yerden başlaman lazım ve şu andan daha iyi bir zaman yok. Sevmeme sebebinin yapamıyor olman olduğuna bahse girerim. Biraz uğraş, öğrenmeye çalış, konuları anlayınca eğlenmeye başlıyorsun.
matematiğim var yok değil , lisede sözeli seçmeyi düşünüyorum , sağol tavsiyen için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı