Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçilmeli mi?

Elarxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben meslek lisesindeyim sınava girdiğim zaman Anadolu lisesine girebiliyordum fakat günümüz Türkiye şartlarında mesleğe gidip garanti iş bulmak çok mantıklı gelmişti o yüzden mesleğe gitmiştim. Fakat istediğim şeyin aslında hukuk olduğuna karar verdim meslekten Anadolu'ya geçsem dersler çok zorlar mı bilmiyorum. Alışma süreci nasıl olur? 1 yıl geç başladım, 10.sınıfım. Eğer şimdi geçersem TYT'yi çok geç olmadan halledebilir miyim? Mesleğe alıştığımız için dersler zor gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gardaş bende meslekteyim bırakacağım MESEM'e geçeceğim Allah çarpsın Anadolu'ya geç rahatlarsın meslek derslerinden geç şundan geç bundan geç Anadolu'da normal derslerle rahat okursun sıkıntı çıkmaz

Merhaba arkadaşlar, ben meslek lisesindeyim sınava girdiğim zaman Anadolu lisesine girebiliyordum fakat günümüz Türkiye şartlarında mesleğe gidip garanti iş bulmak çok mantıklı gelmişti o yüzden mesleğe gitmiştim. Fakat istediğim şeyin aslında hukuk olduğuna karar verdim meslekten Anadolu'ya geçsem dersler çok zorlar mı bilmiyorum. Alışma süreci nasıl olur? 1 yıl geç başladım, 10.sınıfım. Eğer şimdi geçersem TYT'yi çok geç olmadan halledebilir miyim? Mesleğe alıştığımız için dersler zor gelebilir.
Eğer çalışacaksan geç, sonralarında yok sınavlar zor bilmem ne diye kendini kandırırsan ne hukuk okuyabilirsin ne de eskisi gibi meslek lisesi mezunu olmadığın için elinde mesleğin olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı