Metro Exodus CPY Tarafından Kırıldı

Denuvo 5.6, 5 gün dayanabildi. 2 saat önce reddit sitesinde yayınlanmış. Satışları baya etkileyeceğini düşünüyorum, çünkü çoğu kullanıcı oyununu steam'den farklı bir kütüphanede tutmak istemiyor.
371213

Torrentten indirirken -ama indirmiyorum- 4A Games'e ekran görüntüsü atasım var :) İnsanları bu kadar kinlendirmelerine gerek yoktu.

Steam'e gelmediği sürece almıyorum. O oyun Steam'e gelecek de gelecek. Kimse bana uyduruk programlar yüklettirmesin.

Steam'e gelmediği sürece almıyorum. O oyun Steam'e gelecek de gelecek. Kimse bana uyduruk programlar yüklettirmesin.
1 yıl sonra gelicek, hem fiyatı da düşmüş olur. Gerçi benim için farkeden bir şey yok en erken oyun çıktıktan 2 yıl sonra anca alabiliyorum. :D

1 yıl sonra gelicek, hem fiyatı da düşmüş olur. Gerçi benim için farkeden bir şey yok en erken oyun çıktıktan 2 yıl sonra anca alabiliyorum. :D
Steam'e 1 yıl sonra gelmeyecek. Zaten Epic Games'te satacağı ne kadar ki? Üstüne bir de korsan çıktı. Daha önce başka bir konuda demiştim. Steam'e, seve seve erken dönüş kararı alacaklar :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı