Mi Band 4 İle Duşa Girilir mi?

Duşa girilebilir mi?

• Girilebilir

Oy: 21 58,3%
  • Girilemez

Oy: 15 41,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36
  • Anket kapandı .

semih1497

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi Mi Band 4 suya karşı dayanıklı bir cihaz, fakat duşta şampuan, duş jeli gibi kimyasallar cihaza zarar verebilir mi yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilir miyiz?

Bileklikle duşa niye giriyorsun amaç ne diye soracaklar için şimdiden cevap: Müziği değiştirip ses ayarı yapabilmek için

Mi Band 4 suya karşı dayanıklı bir cihaz.
Çoğu telefon üreticisi bunu garantilemez. Yani "evet, istediğiniz kadar suya girin. Eğer bozulursa ücretsiz tamir edeceğim" demezler. Dayanıklılığı vardır ama bir şey olduğu zaman ilgilenirler mi bilmiyorum. Riske gerek var mı?

Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi Mi Band 4 suya karşı dayanıklı bir cihaz, fakat duşta şampuan, duş jeli gibi kimyasallar cihaza zarar verebilir mi yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilir miyiz?

Bileklikle duşa niye giriyorsun amaç ne diye soracaklar için şimdi den cevap: Müziği değiştirip ses ayarı yapabilmek için
Mi Band 3 ile duş, havuz, deniz kısacası su içeren her yere girdim. Cihazda sorun yok. Mi Band 4 daha da iyidir diye tahmin ediyorum yani girilebilir.

Duş, deniz, havuz, hamam ve daha fazlasında denendi sorun olmadı.
Her şey tamam da neden hamamda denediniz :D yazık olmuş saate.

Bileklikle duşa niye giriyorsun amaç ne diye soracaklar için şimdiden cevap: Müziği değiştirip ses ayarı yapabilmek için
Kimyasallar zarar verebilir fakat bir şey olacağını sanmıyorum. Sadece ihtimali var.

Suya dayanıklılık sertifikası siz onla denize, havuza, duşa girin diye alınmıyor. Ufak bir sıvı teması veya yüzünüzü, elinizi yıkarken sıçrayan hafif sulara karşı direnç sağlamak içindir o. Duş alırsanız ve bozulursa, garanti de alırken çıkarsaydın kardeşim der.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı