Milli Eğitim Bakanlığı COVID-19 kaynaklı Python mağduriyeti

Sorunu çözmek için hangi yöntemi kullanmalıyım?

• Ailem ile Milli Eğitim Bakanlığı'na dava açmak

Oy: 12 17,9%
  • 18 yaşıma bastığımda Milli Eğitim Bakanlığı'na dava açmak

Oy: 7 10,4%
  • Psikoloğa danışmak

Oy: 28 41,8%
  • Python programlama dili ile ilgili kurs almak

Oy: 34 50,7%
  • Bilişim teknolojileri dersinin öğretmeni ile görüşmek

Oy: 6 9,0%

• Oy verenlerin toplamı
    67
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EBA'nın bazı içeriklerini izledim ama okuldaki gibi olmuyor. Bir de 18 yaşına bastığımda Millî Eğitim Bakanlığı'na dava açayım desen kaç yıl içinde dava açabilirim?
Okuldakiler de EBA'dan farksız. Kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz. Açmayın dava falan, siz zararlı çıkarsınız.

Dava falan yok unutun onu. Direkt olarak açma hakkınız yok. Bu herkese yapılan bir şey. Sırf size özel bir şey olsaydı açardınız ancak şu an hakkınız yok.
Asıl dava açma sebebinden kastım 9. sınıflar haricindeki sınıflarda bilişim teknolojileri dersi olmaması. Bir de kaç yıl içinde dava açabilirim? Çünkü psikolojim kötü etkilendi. Ayrıca dava açma hakkım yoksa bile seçeneklerimin arasından yapabileceğim bir şey var mı?

Asıl dava açma sebebinden kastım 9. sınıflar haricindeki sınıflarda bilişim teknolojileri dersi olmaması. Bir de kaç yıl içinde dava açabilirim? Çünkü psikolojim kötü etkilendi. Ayrıca dava açma hakkım yoksa bile seçeneklerimin arasından yapabileceğim bir şey var mı?
Yok. Yapamazsınız hocam işte. Yani haklı olduğunuz bir kısım bile yok. Bu eğitim sisteminin saçmalığı. Kaç yıldır da böyle. Bunu değiştirmek için ülkedeki öğrencilerin en azından %50'lik bir kısmının okula gitmeme grevi benzeri bir şey yapması lazım. O da imkanlı değil işte. Udemy üzerinden kurs alın öğrenin daha kaliteli bir şekilde. Uzatmanın lüzumu yok.

Bütün seçenekleri işaretledim çünkü hepsini sırayla yapman başarı şansını büyük oranda arttırır. Orada yazdığın sırayla bütün seçenekleri tek tek uygula.

Zihinsel bir sıkıntın olabilir bence bir doktora git seni düşündüğümden söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı