Minecraft aya bakma olayı gerçek mi?

Video nun linkini atar misin?
Tabii ki buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ki buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da garip hareketler yaptığı video

Herobrine gece evine gelecek. Yav şunlara inanan var mıdır yahu?

Tabii ki buyurun.

Bu da garip hareketler yaptığı video

Ya gerçekten sorunları var ya da ilgi çekmek için yapıyor. Olayi Arg'ye baglamislar bile.
Bana soracak olursan ilgi amaçlı yapıyor. Ilk videolarina baktiginda oyun videolari, speedrun videolari cekiyor. Tutmayinca böyle saçma bir seye kalkisiyor.
Mesela attigin videoda, kisinin söylediklerinin bir biriyle alakasi yok. Kafasindan sallayip konusuyor:
"Thank you. My summer hasn't been…sorry… good. İt's- this year hasn't-this year hasn't been very good, like, it…thinking… all right, a friend told- a friend asked me if i should GO to therapy. İ thought about it. Why would i GO to therapy? İ… but i think, maybe, i think i haven't been on this channel for… for long because… i realized going on it day after day… with me… i think… for- i think i should GO to therapy. İ don't know how long, it would just- i realize now that there's a lot that i haven't shared that i should have shared. İ- of- i don't know what to do when- i think i'll be fine. That's all i need to say, i'll- i haven't looked outside in a while because i'm scared that-"
Buna benzer YouTube'ta yüzlerce video var. Abuk sabuk konusma, cümleyi yarıda kesme, hepsininde 20 yil öncesinden kalma telefonla/kamerayla karanlik yerlerde cekilmis videolar vs. vs.

Ergenlige yeni yeni girenlerde sanki bir halta yarayacakmis gibi böyle seyleri izlemeye bayiliyor.

Uyarı! Yaşı küçük arkadaşlar etkilenebilir!

Minecraft'ta aya bakma gizemi diye bir video izledim. Kanal ismi adaldı. Bir yabancı YouTube kullanıcısı telefon kamerası ile video çekiyor böyle yapma sebebi de bilgisayarına bir şey olursa biz inanalım diye telefon kamerasıyla çekmekte. Videolarında adam Minecraft'da aya takmış durumda. Sürekli ayı araştırıyor sürekli aya bakıyordu. Bir videosunda tüyler ürpertici bir şey yaşandı. Telefon kamerasıyla kaydetmişti. Minecraft'ta tam bir gece boyunca hiç ortadaki + işaretini saptırmadan aya baktı. Ve ay artık kaybolmak üzereyken bilgisayarı error verip kapandı. Sonra bilgisayarı tekrar açıp dünyasına girdi ve dünyasının Full end taşları ile kaplı olduğunu gördü. Ve arkada sislerin içinde fark etmediği bir şey koşarak ve zıplayarak sislerin arasına karıştı. Adam bunu fark etmemişti. O videodan sonra 9 ay hiç video atmamış. Yıllar sonra güncelleme şeklinde video atmıştı. Korkutmak istemem fakat video YouTube tarafından, uygunsuz içerikti sanırsam o şekilde uyarı veriyordu. Video karanlık bir odada çekilmişti. Kişi gerçek hayatta ayı göremediğinde kendini böyle yerlere mi ne kapatıyormuş tam anlamadım, ve sanırsam kendini rahatsız hissediyormuş. İleriki videolarda izlediğim ve anladığım kadarı ile kişi bu olayda iyice kendini kaptırmış ve sanırsam psikolojik rahatsızlıklar yaşamaya başlayıp terapi görüyormuş. Videoda görünen varlığı o da fark etmiş ileriki tarihlerde sanırsam. Ben de merak edip az önce üşenmeden Minecraft'da rastgele bir seed de aya bir gece boyunca + işaretini saptırmadan baktım. Fakat hiçbir şey olmadı. Ne PC çöktü ne de dünya bozuldu. Bu olay bana birazcık prim gibi geliyor. Bir creepypasta olma olasılığı yüksek fakat videodaki kişinin eskiden beri bir pskiolojik rahatsızlığı olma ihtimali var. Bunu bilemeyiz. Sizin bu olay hakkında bir görüşünüz var mı? Ben gerçek değil sadece efsane diyorum. Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Umarım yaşı küçük olan kimse bu hikayeden korkamıştır. Korkuttuysam da özür dilerim.
evet gerçek bende yaşadım sonra evime skidibi tuvalet geldi

Ya gerçekten sorunları var ya da ilgi çekmek için yapıyor. Olayi Arg'ye baglamislar bile.
Bana soracak olursan ilgi amaçlı yapıyor. Ilk videolarina baktiginda oyun videolari, speedrun videolari cekiyor. Tutmayinca böyle saçma bir seye kalkisiyor.
Mesela attigin videoda, kisinin söylediklerinin bir biriyle alakasi yok. Kafasindan sallayip konusuyor:
"Thank you. My summer hasn't been…sorry… good. İt's- this year hasn't-this year hasn't been very good, like, it…thinking… all right, a friend told- a friend asked me if i should GO to therapy. İ thought about it. Why would i GO to therapy? İ… but i think, maybe, i think i haven't been on this channel for… for long because… i realized going on it day after day… with me… i think… for- i think i should GO to therapy. İ don't know how long, it would just- i realize now that there's a lot that i haven't shared that i should have shared. İ- of- i don't know what to do when- i think i'll be fine. That's all i need to say, i'll- i haven't looked outside in a while because i'm scared that-"
Buna benzer YouTube'ta yüzlerce video var. Abuk sabuk konusma, cümleyi yarıda kesme, hepsininde 20 yil öncesinden kalma telefonla/kamerayla karanlik yerlerde cekilmis videolar vs. vs.

Ergenlige yeni yeni girenlerde sanki bir halta yarayacakmis gibi böyle seyleri izlemeye bayiliyor.

Ben bunu izleyecek kadar manyamadım 😄 sadece konu ilgimi çekti. Bu konuyu adal anlatmıştı videoda. Reddit de bu konu hakkında konuşmalarda var.

Bazı arkadaşlar benim uyarı vermemden çok rahatsız olmuşlar. Mesajımda "çocuklar için" demişim fakat birçok kişi üstüne alınmış. Sanırsam kendilerini çocuk falan hissediyorlar ki çok sinirleri bozulmuş o mesaja. Çoluk çocuğun iyiliğini düşünmekte günümüzde dalga meselesi olmuş. Ne diyeyim. Allah akıl fikir versin.

Arkadaşlar aya sakın bakma aslında oyunun dosyalarında şu amaçla yapılacaktı: Aya 15-20 saniye gezerken sabit vb. bilmiyorum bakarsak mobların sayısı %35 arıtcaktı, aynı şekilde hasarları da belirli bir şekilde artacaktı. Sonrasında bu özellik sadece oyunda 3.5 ay kaldı notch bu özelliği kaldırdı. Bir aralar TR MCPE (mobil için) Google formlar vardı bu konu orada çok konuşuluyordu. Oranın admini de bunu söylüyordu. Ama Adal'ın videosundaki çocuk bilmiyorum o kurgu küçük çocukları korku ve prim amaçla yapılmıştır.

Arkadaşlar aya sakın bakma aslında oyunun dosyalarında şu amaçla yapılacaktı: Aya 15-20 saniye gezerken sabit vb. bilmiyorum bakarsak mobların sayısı %35 arıtcaktı, aynı şekilde hasarları da belirli bir şekilde artacaktı. Sonrasında bu özellik sadece oyunda 3.5 ay kaldı notch bu özelliği kaldırdı. Bir aralar TR MCPE (mobil için) Google formlar vardı bu konu orada çok konuşuluyordu. Oranın admini de bunu söylüyordu. Ama Adal'ın videosundaki çocuk bilmiyorum o kurgu küçük çocukları korku ve prim amaçla yapılmıştır.

Yok kanka gerçek. Herobrine gece evime sütaş ayran getirip lahmacunları ver yoksa seni tofaşa yollarım dedi.😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı