Minecraft fobimi nasıl yenebilirim?

f0cus

Femtopat
Selam. Küçüklüğümden beridir Minecraft fobim var. Kulağa tuhaf gelebilir, gülüp alay edebilirsiniz. Oyunda hasar aldıkça nedendir bilmiyorum sürekli bir korku hissediyorum. Örneğin oyunda bazı mobların sesini aldığım an oyundan çıkıp dünyamı siliyorum. Bunu neredeyse alışkanlık haline getirdim. Gaza gelip giriyorum 1-2 gün sonra korkup çıkıyorum oyundan. Bunu fobimi yenmek istiyorum, nasıl yapacağım? Tavsiye verin ve dalga geçmeyin.

Selam. Küçüklüğümden beridir Minecraft fobim var. Kulağa tuhaf gelebilir, gülüp alay edebilirsiniz. Oyunda hasar aldıkça nedendir bilmiyorum sürekli bir korku hissediyorum. Örneğin oyunda bazı mobların sesini aldığım an oyundan çıkıp dünyamı siliyorum. Bunu neredeyse alışkanlık haline getirdim. Gaza gelip giriyorum 1-2 gün sonra korkup çıkıyorum oyundan. Bunu fobimi yenmek istiyorum, nasıl yapacağım? Tavsiye verin ve dalga geçmeyin.
Canavar seslerini kapayın ve kendinize full set verip yaratıkları kesin. Juggernaut gibi gezerseniz belki bir süre sonra korkunuz gider.

Oyunu once bariscil modda oynamayi dene. Sonra kolay moda al ve geceleri disari cik ama korkmamaya calis. Onlar sadece oyun karakteri sana ne yapabilirler ki? Sadece PvP bilmiyorsan oyununu mahvedebilirler o kadar.

Bunun basit bir oyun olduğunu ve korkacak bir durumun olmadığını anlamalısınız. Korktuğunuz mobu gidip öldürmeyi deneyin. Korkunuzu yenmeye çalışın. Oyunu oynarken müzik dinleyebilirsiniz. Bu korkunuzu azaltabilir.

Son düzenleme:

O sesler bazen beni de korkutuyor tek başıma oynarken. Eğer oynayabileceğiniz biri varsa onunla oynayın. Olmadı oynarken korkuyu bastıracak bir şeyler yapın şarkı açmak gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı