Misafir çocuğu odadan nasıl kovulur?

Tut koltuk altlarından kaldır kapı dışına koy.

Son düzenleyen: Moderatör:
" kendi evinde kendi odanda kendi kişisel bilgisayarındaki birini kaldıramayacak kadar korkak ve cesaretsizsen durum ayrı"

Herkes sizin gibi hırzo bir karakteri yok. Senin bu yorumunun tiplemesi benim söylediğim insan karakterinin beklentisidir.

Konuyu açan 15 yaşında dahi olsa karşısındaki 8 yaşında da olsa burada *İNSAN. Birisi bir şeyi yapamadığı için korkak veya cesaretsiz olmuyor, sana arka planda bunu 50 sayfalık metinle yazsam da anlamayacaksın çünkü sen de çocuksun ve olgun değilsin, içinde gereksiz bir enerji var.

Bu olgunluğa vardığın zaman söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın o yüzden şimdi sana daha fazla çene yormanın anlamı yok. Sana bir tavsiye insanları bu şekilde kategorize etmeye çalışma, devam edersen ilerde bunun sorununu çok büyük yaşarsın.

Hırsız gelip şu marketi soy parasını yiyelim dediğinde, soymadığın için korkak veya cesaretsiz mi olacaksın? Hayır.
Öncelikle sözlerine dikkat et dostum, hırzo falan? sana bir şey dediğimi hatırlamıyorum, ben genel anlamda yapacaklarımı ve düşüncelerimi söyledim, Türk klasik evebeyn tarafından yetiştirilmiş bir çocuk arsız ve hırçın olabilir ve zaten dediğim gibi gerekli aksiyonları alarak kaldırabilirsin, ben kalkıp da 'çocuğa yapıştır monitörün içine sok kafasını' demiyorum, olgunluğa varmaktan bahsetmişsin kaç yaşıma gelirsem geleyim tavrım budur dostum, çocuk yetiştirmek kedi bakmaya benzemez büyük sorumluluk ve cesaret ister bunun da farkındayım, son cümlen ile konudaki bağı anlayamadım, birisi suç diğeri yasal haklarının olduğu kişisel kullanımındaki bir cihaz ve en önemlisi evin, evindeki bir problemi çözmekten sakınmak zaten sıkıntı, şiddete karşı birisi olarak gereksiz mesaj yazdığınızı düşünüyorum, iyi günler.

@Adesky Hocam "Hayır" demek kötü bir şey değil. İstemiyorsan söyle. Ha tartışma çıkma konusu var bir de. Karşıdaki ailenin ne düşündüğünü bilemem.

Zaten o yüzden karşı taraftan doğan bir tartışmada yaşanabilir. En kesin, sorunsuz çareyi arıyorum ben. Yoksa çocuğu koltuk altından tutup mutfağa bile atmışlığım vardır. Doğru bir hareket mi? Tabii ki de hayır, ama bizim de bir sinir katsayımız var.

Zaten o yüzden karşı taraftan doğan bir tartışmada yaşanabilir. En kesin, sorunsuz çareyi arıyorum ben. Yoksa çocuğu koltuk altından tutup mutfağa bile atmışlığım vardır. Doğru bir hareket mi? Tabii ki de hayır, ama bizim de bir sinir katsayımız var.
Mal senin, ev senin. Karşı taraf istediği kadar ağlayabilir. Üstüne "itirazın varsa ağlayarak günlüğüne yazabilirsin" deyip geçebilirsin.

@353380 kardeşim helal olsun, bı yorumunla hakkını savunmayı bilmeyen herifleri de ortaya çıkardın. Ben o bilgisayara hayvan gibi para döküyorum aylarca çalışıp. Bı zahmet de koruyayım. Hatta odama da para döküyorum, oda için de aynı şeyler geçerli.

Zaten o yüzden karşı taraftan doğan bir tartışmada yaşanabilir. En kesin sorunsuz çareyi arıyorum, ben yoksa çocuğu koltuk altından tutup mutfağa bile atmışlığım vardır. Doğru bir hareket mi tabii ki de hayır ama bizimde bir sinir katsayımız var.
Olay tartışmaya (edepli şekilde) açık bir konu. Anlık gelişen bir olay diyebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı