Modemi gece açık bırakmak

18 yl önce adam akıllı internet nerede vardı?
1998'de internet cafeler vardı.
Yani 22 yıl önce bile varmış.

Alıntı : Bilgisayarların dial-up modemine uzanan ek bir telefon kablosuyla yapılan ilk ve oldukça zahmetli internet bağlantıları, Türkiye'de internet servis sağlayıcılarının (ISS) hızla arttığı 2000'lere doğru yerini telefon hattı üzerinden bağlantı, yani ADSL'ye bıraktı. Türkiye’nin ilk ISS firması Turnet, 1996 yılında üç ticari hat üzerinden hizmete başladı. 1997’ye gelindiğinde, ISS sayısı 80’i geçmişti.

Kaynak : Türkiye'de internet 21 yaşında

12 nisan 2014 haberi yani 6 yıl önceki haber.

Son düzenleme:
Modemden korkmanıza gerek yok. Tabi eğer kalp piliniz falan yoksa. Modemler 7/24 açık kalacak şekilde tasarlanmıştır. Bırakın açık kalsın, bir şey olmaz. Tabi kalp piliniz yoksa.

1998'de internet cafeler vardı.
Yani 22 yıl önce bile varmış.

Alıntı : Bilgisayarların dial-up modemine uzanan ek bir telefon kablosuyla yapılan ilk ve oldukça zahmetli internet bağlantıları, Türkiye'de internet servis sağlayıcılarının (ISS) hızla arttığı 2000'lere doğru yerini telefon hattı üzerinden bağlantı, yani ADSL'ye bıraktı. Türkiye’nin ilk ISS firması Turnet, 1996 yılında üç ticari hat üzerinden hizmete başladı. 1997’ye gelindiğinde, ISS sayısı 80’i geçmişti.

Kaynak : Türkiye'de internet 21 yaşında

12 nisan 2014 haberi yani 6 yıl önceki haber.
21 yıl önceki interneti almak için gidip para biriktiriyor üstüne üstlük birde altyapı yaptırıyordun. Ayrıca cümlede adam 18 yıldır kullandığını söylemiş fakat 18 yıldır aynı altyapıyı veya aynı modemi kullanması imkansız.
21 yıl önceki interneti almak için gidip para biriktiriyor üstüne üstlük birde altyapı yaptırıyordun. Ayrıca cümlede adam 18 yıldır kullandığını söylemiş fakat 18 yıldır aynı altyapıyı veya aynı modemi kullanması imkansız.
Ziyaaa18 senelik modem ile mi uyudun.

Bilmem kaç yıldır modemle uyudum, parmağım gözüm falan çıkmadı diyenler radyasyonun zararlarını kanıtlar nitelikte adeta.
Korona virüse inanıyor musunuz arkadaşlar peki?
Sen hiç 12 saatlik röntgen nöbetine girmiş birini gördün mü? Her cihaz radyasyon saçıyor. Bir çakmak alevi ile bir orman alevi aynı mı? İnternetin var bak araştır. Korona'ya inanıyoruz ama salak insanlara da inanıyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki Prof Dr. gerçekten güzel konuşuyor fakat şu ana kadar telefon veya modem radyasyonundan dolayı engelli veya ölü doğan bir çocuk veya ölen bir birey duymadım ve görmedim ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00