Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 1872010
İlk önce raporluyorum, rapor çözüme kavuşturuluyor. Bir bakıyorum sadece virgül eklenmiş. Tekrardan raporluyorum ve raporum reddediliyor. Hem hakaret içeren bir kelime var hem de yanlış yazılmış. Gerçekten moderatör ekibin değiştirilmesi gerekiyor.

Eki Görüntüle 1872014
O moderatörü forumda cumhurbaşkanına sövmeye çağırıyorum. Savcılığa da "RTE forumdan birisi değil" der artık.
 
Herkes yazmış bende yazayım;

Sitemize bakiye yatırıp gelmediği için buraya yazan arkadaş var. Kendisine bize ulaşıp dekont atması için link attım ve şaka gibi uyarı attılar.
1690040126723.png

Rapor atarak itiraz attım ama sonuç nafile. Sonra neden kızıyoruz. Adam herkesin içinde dekont vs. mi? atacak. Ayrıca işlemleri sosyalden yapmak imkansız. Acıyorum artık cidden. Uyarı atmak o kadar zevkliyse bizde atalım...
 

Göz atabilirsiniz arkadaşlar.

Ben moderatörler arası iç çatışma olduğuna inanıyorum. Bir moderatörün dediği diğerinin dediği ile uyuşmuyor.
Hayır gayet de rahatız :D

Benden başka buraya mesaj atmış mod var mı arkadaşlar? Belki de boşuna taviz gösteriyorum.
 
Bu olay beni birkaç haftadır artık rahatsız etme seviyesine kadar geldi. Bir konu oluyor, esprili yanıt veriyoruz, konuya giren çoğu insan espriye gülüyor ve "hahaha" tabir edilen ifadeyi bırakıyor, modlar mesajı silip falan filan diyor.
Aynı konulardan 500 defa açılıyor, konu sahibine aynı sorunun sorulduğunda ve forumda arama yaparak bulabileceğini söylüyorsun, modlar yine gelip falan filan.

Bilgisayarımın performansı düştü konularına hepimiz aşinayız, konu açılıyor 3 sayfa 5 sayfa insanlar uğraşıyor sonra çözüm "AAA laptopu prize takmamışım" oluyor. Altında gülüyorsun ve ne oluyor biliyor musunuz? Evet doğru tahmin ettiniz, bir mod geliyor ve falan filan. Konu onaylayan modlar herhalde her şeye Next Next basarak devam ediyor. Radeon yerine Radeon (evet sadece r harfi küçük diye) uyarı aldığım bile oldu.
He bu arada sağ üst panelde mesaj kısmına her bildirim geldiğinde bir savunma yapayım derseniz hiçbir şey değişmiyor.

@Recep Baltaş'ı çok severim, teknoloji camiasına büyük katkıları olduğunu düşünen tek kişi ben olmadığıma zaten eminim. Ama Recep beyden ricam mod ekibini biraz daha geliştirmek ve forumda biraz da olsun goygoy yapabilmemize imkan verilmesidir. Radeon'u küçük r ile yazdı diye, insanları güldürdü diye uyarı ya da mesaj silme cezalarını doğru bulmuyorum.

Çok haklısın benim de canımı çok sıkıyor bu durum.
 
Hayır gayet de rahatız :D

Benden başka buraya mesaj atmış mod var mı arkadaşlar? Belki de boşuna taviz gösteriyorum.
"Boşuna taviz gösteriyorum." diyerek insanları suçluluk duygusuna yönlendirerek, manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Ben açıkçası yazınızda bir hata buldum bile.
 
Son düzenleme:
Hayır gayet de rahatız :D
Iç çatışma dediğimde sizin anladığınız kavga mı oldu hocam? Benim bahsettiğim şey şu, bir moderatör konu başlığındaki harf hatasını bile düzeltmiyor fakat diğeri "RAM" değil "ram" yazıldı diye ban atıyor. Moderatörler arası uyuşmazlık olduğu belli. Gayet rahatsınız ama daha uyumlu bile çalışmıyorsunuz hocam. Kullanıcı olarak yeni üyelerin de kafasını karıştırır bu. Cevap yazdığı konunun başlığı bile bozukken cümlesinde harf hatası var diye ceza alan olursa adama ne diyeceksiniz?
 
Benim gözüme @Bora Dere adlı moderatör arkadaş ilişti, kendisinin yer kısmında Slytherin yazıyor. Bildiğim kadarıyla yer kısmına gerçekte var olmayan bir yer eklemek yasak. Bu nedenle kendisini birkaç kez raporladım ancak raporlarımın hepsi kapatıldı. Böyle gerçekte var olmayan yerleri sen ben gibi normal bir üye yazdığında ise kaldırılıyor. Hiç önemli bir konu değil ancak normal üyelere uygulanan bir şey, yetkili bir üyeye uygulanmayınca biraz irite edici oluyor.

Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı