Yıl 1835 evlat, bir gördük birbirimizi, olanlar oldu.@Caner Uncu siz ne ara yakın oldunuz beya anlat bakayım sen

Konuşuyoruz aramız iyi öyle işte. Forumdan tanıdığım iyi kişilerden birisi o da.
Yıl 1835 evlat, bir gördük birbirimizi, olanlar oldu.@Caner Uncu siz ne ara yakın oldunuz beya anlat bakayım sen

Ben umursuyorum ve çok uzun vakit geçirdim. O mesajı yazmamın sebebi şu. Arkadaşlar bıkmadınız mı bu kısır kavgalardan. Aynı konudan Technopat.net'te 1000 tane görmüşümdür. Değişen 4-5 kuşak Mod ekibi gördüm. Burada ilk mesajını atan adamın Mod olduğunu bile gördüm. Adamlar işlerini yapıyor bu kadar. Arada haksızlıklar da ve hatalar da olmuyor mu? Mutlaka oluyordur. Ama bu kadar kasmaya ne gerek var. Bu kadar takıp kin gütmeye. Adam belki dediğin gibi harfleri karıştırdı olamaz mı? Konuya girişin bile fail. Ben hata yapıyorum herkese o zaman ban. Ben ban yedim bundan sonra Modları kovalayayım hata arayayım. Bu kafadan çıkın diyorum sadace. Biraz sosyalleşin.Ben bu forumu umursamıyorum zaten, ben genel olarak asosyal birisiyim, sadece bir problemim olduğunda gelir sorar ve cevabımı alıp giderim. Benim Technopat ile alakam bu kadar.
Anlatmak isteyip anlatamadığımı yazmışsınız, çok teşekkür ederim.Arkadaşı savunan da bir kişi çıkmamış ya
Windows'un "w"sini bir kereliğine küçük yazdı diye ceza atılıyor ama Türkçe karakter kullanılmadığı için ceza verilmiyor. İlginç geldi bana da.
Moderatörler de hata yapabilir, bizler de sizler de yapabilirsiniz. Dalgınlığa gelmiştir ne bileyim olur öyle şeyler.
Önemli olan adil olmak bunu söylemek istemiş arkadaş.
Karşılaştırma siteleri genel olarak doğru bilgiler vermiyor."RX 580 mi? RX 590 mı?" diye soran arkadaşa karşılaştırma sitesini atıp, 580 modelini kullandığımı memlun olduğumu yazdım. Gereksiz mesajdan dolayı silindi ve ceza yedi, saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.