Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu forumu umursamıyorum zaten, ben genel olarak asosyal birisiyim, sadece bir problemim olduğunda gelir sorar ve cevabımı alıp giderim. Benim Technopat ile alakam bu kadar.
Ben umursuyorum ve çok uzun vakit geçirdim. O mesajı yazmamın sebebi şu. Arkadaşlar bıkmadınız mı bu kısır kavgalardan. Aynı konudan Technopat.net'te 1000 tane görmüşümdür. Değişen 4-5 kuşak Mod ekibi gördüm. Burada ilk mesajını atan adamın Mod olduğunu bile gördüm. Adamlar işlerini yapıyor bu kadar. Arada haksızlıklar da ve hatalar da olmuyor mu? Mutlaka oluyordur. Ama bu kadar kasmaya ne gerek var. Bu kadar takıp kin gütmeye. Adam belki dediğin gibi harfleri karıştırdı olamaz mı? Konuya girişin bile fail. Ben hata yapıyorum herkese o zaman ban. Ben ban yedim bundan sonra Modları kovalayayım hata arayayım. Bu kafadan çıkın diyorum sadace. Biraz sosyalleşin.

Ben de eskiden bu kafadaydım. Bir ceza yediğimde hemen koşup konu acıp Modlara kin güdüyordum. Elime ne geçti? Sıfır. Boşa zaman kaybı. Hem kendimi yıprattım. Hem ortamı kirlettim. Hem Modları yordum. Boşa zaman kaybediyorsunuz. Ben diyeceğimi dedim. Tabii anlayana artık.

Arkadaşı savunan da bir kişi çıkmamış ya :)
Windows'un "w"sini bir kereliğine küçük yazdı diye ceza atılıyor ama Türkçe karakter kullanılmadığı için ceza verilmiyor. İlginç geldi bana da.

Moderatörler de hata yapabilir, bizler de sizler de yapabilirsiniz. Dalgınlığa gelmiştir ne bileyim olur öyle şeyler.
Önemli olan adil olmak bunu söylemek istemiş arkadaş.

Arkadaşı savunan da bir kişi çıkmamış ya :)
Windows'un "w"sini bir kereliğine küçük yazdı diye ceza atılıyor ama Türkçe karakter kullanılmadığı için ceza verilmiyor. İlginç geldi bana da.

Moderatörler de hata yapabilir, bizler de sizler de yapabilirsiniz. Dalgınlığa gelmiştir ne bileyim olur öyle şeyler.
Önemli olan adil olmak bunu söylemek istemiş arkadaş.
Anlatmak isteyip anlatamadığımı yazmışsınız, çok teşekkür ederim.

Benim sinir olduğum şey şu. Uyarı yerine direkt ceza atılması ve koskoca 10-20 satırlık yazıda bir tane virgülü eksik koydum diye 1 gün ceza yediğimi hatırlıyorum. Bu kadar da katı olunmamalı bence. Uyarı sistemi de gelse iyi olur mesela her 3 uyarıda 1 ceza alır kullanıcı. Küfür, kötü söz vb. olaylarda direkt ceza alır falan.

Ben Fransada yaşıyorum ufak tefek hatalarım oluyor, her seferinde uyarı cezası alıyorum. Dört dörtlük yazamadığım zamanlar oluyor her hatamda ceza yemek hoş olmuyor, hatta artık usandım diyebilirim. Forumdan soğutuyorlar insanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı