Molex 8+8 CPU güç bağlantısı iş yapar mı?

oguzhanT5

Hectopat
Anakart MEG X570 Ace, anakartın 8+8 CPU güç girişi var ve RAM 3600MHz belli bir süre sonra kendini direkt kapatıyor PC. Nasıl yapabilirim? Molexle olabilir mi acaba? Bu acaba olur mu ki?

15835268808521868237621463166954.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Manuel olarak 3600MHz 16-22-22-42 1.35V gibi safe bir şey deneyebilirsin. Konuyla direkt olarak alakalı değil ama, kafanda bir şeyler oluşur diye şu konuma bakmanı öneririm.
Trident Z'de Samsung B-die zar olduğunu düşünürsek bu değerlerin çok daha üstüne çıkar ama amacımız OC değil ne olsa, bir deneyin bakalım verdiğim değerlerle sıkıntı çıkaracak mı. Ayrıca 3. kez söylüyorum belleklerinizi Memtest86 ile test edin. Belleklerde hata varsa böylelikle ortaya çıkar.

Bakacağım bir memtest86'yı deneyeceğim inşallah RAM'den kaynaklı olcagını sanmıyorum ama ne kadar sürer bir bilgi verirseniz RAM'leri alalı 3 gün oldu QP bilişimden aldım

Memtest86 ne kadar uzun sürüyor
Normalde baya uzun sürüyor. 20-30 dakika dene bakalım istediğin zaman durdurabilirsin testi. Ama bellek kaynaklı olsa mavi ekran verirdi diye düşünüyorum senin sistemin direkt kapanıyor. Sistemi kendin topladıysan bağlantıları bi kontrol etmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı