Monster Abra A7 PC'ye bağlayınca oyunlar takılıyor

mert_kundakci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Monster Abra A7 marka 1650 Ti ekran kartlı 10.nesil laptopum mevcut. Oyunları laptopta oynarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ama TV'ye bağlayınca oyun sırasında donmalar ve kasmalar oluyor. Bunları engellemenin herhangi bir yolu var mı?
Laptopumda mini Display Port girişi var oyle TV'ye baglasam ya da HDMI 2.0 kablosu alarak denesem buna bir çözüm olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar;

Monster Abra A7 marka 1650 Ti ekran kartlı 10.nesil laptopum mevcut. Oyunları laptopta oynarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ama TV'ye bağlayınca oyun sırasında donmalar ve kasmalar oluyor. Bunları engellemenin herhangi bir yolu var mı?
Laptopumda mini Display Port girişi var oyle TV'ye baglasam ya da HDMI 2.0 kablosu alarak denesem buna bir çözüm olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. ekranı takınca ekran kartına daha fazla yük biner, TV çözünürlüğü 4K gibi bir değerse 1080 yapın.

Acaba laptopun native çözünürlüğünde mi görüntü aktarıyorsunuz yoksa televizyonunuzun 1080p'den daha yüksek olan bir çözünürlüğünde mi görüntüleme sağlıyorsunuz?
tvm 4k , 1080p den yüksek anlamına geliyor.tv cozunurlugunu dusurmek mumkun olan bır durum mu
Hocam ondan işte 4K görüntü işlemek ekran kartına bayağı bir yük bindirir, NVIDIA Denetim Masası üzerinden 2. ekran çözünürlüğünü 1920x1080 yapın.
Teşekkür ederim , denedikten sonra buradan sonucu yazacağım

tvm 4k , 1080p den yüksek anlamına geliyor.tv cozunurlugunu dusurmek mumkun olan bır durum mu

Teşekkür ederim , denedikten sonra buradan sonucu yazacağım
@300319 hocamızın dediğini yaparsanız sorununuz çözülür muhtemelen, TV çözünürlüğünü değil laptop çözünürlüğünü sabitlemenizi isteyecektim ben de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı