Monster laptop neden alınmaz?

7 sene önce Monster'in en baz modeli olan Abra A5 v12.1 modelini almıştım halada kullanıyorum 2 sene sonunda menteşe problemi çıkarmıştı garantisi bitmesine rağmen ücretsiz olarak alt kasanın tamamını değiştirdiler ondan 2 sene sonra data Flex kablosu bozuldu sadece kablo parasını verdim yanında üst kasayı da değiştiler 6. senenin sonunda batarya ömrünü tamamladı ve kendi hatamdan dolayı USB 2.0 portu içine göçtü bunlar dışında şu an GTX 1050 ile oynanabilecek tüm oyunları oynuyorum ne klavyemde ne hoparlörlerimde bir problem var bakımlarımı da 6 ayda bir yaptırıyorum ısınma yüzü görmedim daha iyi sosyaller.
 
Tamam. Şimdi telefonu annene verip PC işini reklamlardan öğrenmeye devam edebilirsin.

Teknoloji cahili.

Bu teknoloji cahillerini ülkeden kovmak lazım.

Aynen kanka tam düşündüğün gibi. Ben kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım ama olabilir şans işi diyorum, sen gelmiş reklamlardan devam diyorsun telefonu annene ver diyorsun deneyimlemişim deneyimimi söylüyorum ne yapayım. Gelmiş ona buna laf atıyorsun önce kendi zekanın uaşına bak sen. Bir deneyimin olmadan cahil diyorsun bir de millete cahil diyorsun bence önce kendine bir çekidüzen ver.
 
Uslubuna dikkat etsen iyi edersin.
 
Çok basit Monster'in kasalarının malzemesi kalite yoksunu en kral modelini al gene aynı şimdi şöyle ama o paraya ben daha iyisini bulurum Monster alınmaz F/P bir laptop da değil berbat bana gör F/P da baş çekenler şu an görüşümde HP Victus 16 serisi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı