Monster NoteBook İade Nasıl Yapılır?

DogeSun

Hectopat
Daha fazla  
18.06.2015 tarihinde aldığım Abra A7 v3.2 bir laptop almıştım bu sabah elime ulaştı. Fakat denediğim her türlü işlemde mavi ekran hatası aldım. ( Dota 2 oynamaya çalışmak, driverları güncellemeye çalışmak, internette video izlemek vs.vs. ) Sürekli olarak mavi ekran hatası aldıktan sonra annemle görüştüm, internette bunla alakalı sorunların bolca olduğununda farkında olduğum için iade etmek istiyorum direk olarak. Kendilerine mesaj attım fakat henüz bir yanıt gelmedi ayrıca müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Teknik servisle konuşmanın doğru olmadığını düşündüm açıkçası tahminen tamir etme/değiştirmeye çalışacaklar. Dediğim gibi sorunum açık iade etmek istiyorum bu konuda bilgili yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurdum. İade edip ne yapacağımı soranlar için de tahminen Asus, Msi gibi markalara yönelirim. Teşekkürler şimdiden biraz uzun oldu ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın 15 günde ürünü beğenmezseniz bile iade politikası var zaten. Anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. Yarın tekrar aramanızı tavsiye ederim durumu anlatın isterseniz yenisini vereceklerdir, isterseniz de paranızı iade edeceklerdir.

Teşekkür ederim. Akşam saatlerinde ulaşabildim. İçinde iade etmek istediğime dair bir notla kargolamam yeterli olacakmış.

Bende Asus Monitörümden şikayetçiyim, arızalı olduğundan da eminim ama Asus işte. Keşke her firma Monster gibi olsa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı