Monster T7 v25.1 nasıldır?

Ben de burada olumlu yorumları gördüm ve buna istinaden alımımı yaptım. Maalesef sizler kadar bilgisayara hakim değilim. Driverları tam olarak yüklememe rağmen 3 kere windows 10 yeni kurulum yaptırdılar, 2 kere uzaktan bağlanıp kendileri denediler sonra servise göndermemi istediler. Halen ses ile ilgili ne hoparlör ve kulaklık çalışmıyor, intel sst diye bir şeyin kurulumunda problem çıkıyor. Zaten gelen usb de de xml bulunamadı hatası aldım driverları sayfasından indirmek zorunda kaldım. Bir şekilde Driverlar tam yüklenemiyor. Önceki bilgisayarım msi idi, onu yeğenime verince msi a benzediği için bunu aldım. Sadece o 10. Nesildi ve rengi siyahtı. İstediğiniz ekran görüntüsü vb. Herhangi bir Bilgi mevcut ise buraya yazıp beni yönlendirirseniz yarın iade yapmadan bu akşam eve gidince paylaşabilirim.
Merhaba. Tekrardan yaşadığınız bu kötü deneyim için üzgünüm. Umarım en kısa sürede çözümlenir ve mağduriyetiniz giderilir. Ürünü yerelleştirme (Monster altyapısına uygun hale getirme) noktasında sanırım bir kaç sorun mevcut. Bios ve driver güncellemeleri ile bu sorunların çözüleceğini düşünmekteyim. Lütfen gelişmeleri bize de aktarın. Teşekkür ederiz.

Ben de burada olumlu yorumları gördüm ve buna istinaden alımımı yaptım. Maalesef sizler kadar bilgisayara hakim değilim. Driverları tam olarak yüklememe rağmen 3 kere Windows 10 yeni kurulum yaptırdılar, 2 kere uzaktan bağlanıp kendileri denediler sonra servise göndermemi istediler. Halen ses ile ilgili ne hoparlör ve kulaklık çalışmıyor, Intel sst diye bir şeyin kurulumunda problem çıkıyor. Zaten gelen USB de de XML bulunamadı hatası aldım driverları sayfasından indirmek zorunda kaldım. Bir şekilde driverlar tam yüklenemiyor. Önceki bilgisayarım MSI idi, onu yeğenime verince MSI'a benzediği için bunu aldım. Sadece o 10. nesildi ve rengi siyahtı. İstediğiniz ekran görüntüsü vb. herhangi bir bilgi mevcut ise buraya yazıp beni yönlendirirseniz yarın iade yapmadan bu akşam eve gidince paylaşabilirim.

MSI sayfasindaki GP76 ses driverini kurmayi deneyin sonuçları buradan aktarın.

Şu çözümü dener misiniz hocam?
Merhaba. İş çıkışı yaşadığım şehirdeki bir bilgisayarcıya götürdüm. Önce bilgisayarın özelliklerine baktı, bir kere bios a girdiğini gördüm sonra bir kaç yükleme yaptı ancak ne yükledi konuya hakim değilim ancak bir şekilde çözdü.belirttiğine göre monster ın paylaştığı driverlar buna uygun değilmiş zamanla firma güncellermiş. Şu an monster ın uzaktan 2 kere bağlanıp çözemediğini yerel bilgisayarcı çözdü.
Bir de eski msi bilgisayarımda sıcaklıkları ram kullanımı gibi bilgileri gösteren dragon center diye bir uygulama vardı monster da da buna benzer bir uygulama varmıdır?
Yükleme merkezinde ve usb de böyle bir uygulama mevcut değil. Sadece feature manager var o da güç yönetimi ni kontrol ediyor. İlginiz için teşekkürler

Merhaba. İş çıkışı yaşadığım şehirdeki bir bilgisayarcıya götürdüm. Önce bilgisayarın özelliklerine baktı, bir kere BIOS'a girdiğini gördüm sonra birkaç yükleme yaptı ancak ne yükledi konuya hakim değilim ancak bir şekilde çözdü. Belirttiğine göre Monster'ın paylaştığı driverlar buna uygun değilmiş zamanla firma günceller miş. Şu an Monster'ın uzaktan 2 kere bağlanıp çözemediğini yerel bilgisayarcı çözdü.
Bir de eski MSI bilgisayarımda sıcaklıkları RAM kullanımı gibi bilgileri gösteren Dragon Center diye bir uygulama vardı Monster da da buna benzer bir uygulama var mıdır?
Yükleme merkezinde ve USB de böyle bir uygulama mevcut değil. Sadece feature Manager var o da güç yönetimini kontrol ediyor. İlginiz için teşekkürler

Basit bir sorunmus o zaman. Memnun musun? Almak isteyen cok insan var.

Basit bir sorunmus o zaman. Memnun musun? Almak isteyen cok insan var.
Şu an yeni catia ve autocad yükledim. Şekli aynı msi gibi duruyor hızı da baya iyi ama her ne kadar şekli benzemesine rağmen mesela sıcaklık gösteren bir programı yok. Bir de eski bilgisayarım daha çok ısınıp fan daha gürültülü çalışıyordu. Şu an sıcaklığı göremediğimden paylaşamıyorum, fanlar sessiz. performans olarak aynı gibi onun işlemcisi 10870h dı. İlgi alanım değil ancak İstediğiniz oyun var ise temin edip fps değerlerini iletebilirim. Okuduğum kadarıyla buradaki herkes sanırım bilgisayarı ve özelliklerine benden daha hakim:) daha öncede belirttiğim gibi beni yönlendirirseniz istediğiniz testleri yapabilirim.

Merhaba. İş çıkışı yaşadığım şehirdeki bir bilgisayarcıya götürdüm. Önce bilgisayarın özelliklerine baktı, bir kere bios a girdiğini gördüm sonra bir kaç yükleme yaptı ancak ne yükledi konuya hakim değilim ancak bir şekilde çözdü.belirttiğine göre monster ın paylaştığı driverlar buna uygun değilmiş zamanla firma güncellermiş. Şu an monster ın uzaktan 2 kere bağlanıp çözemediğini yerel bilgisayarcı çözdü.
Bir de eski msi bilgisayarımda sıcaklıkları ram kullanımı gibi bilgileri gösteren dragon center diye bir uygulama vardı monster da da buna benzer bir uygulama varmıdır?
Yükleme merkezinde ve usb de böyle bir uygulama mevcut değil. Sadece feature manager var o da güç yönetimi ni kontrol ediyor. İlginiz için teşekkürler
driver kaynaklı olmasına sevindim, kronik ses sorunlu çıkmasından korkuyordum. Bir çok kişi bu sorundan müzdarip, umarım güncelleme sağlarlar.

Şu an yeni catia ve autocad yükledim. Şekli aynı msi gibi duruyor hızı da baya iyi ama her ne kadar şekli benzemesine rağmen mesela sıcaklık gösteren bir programı yok. Bir de eski bilgisayarım daha çok ısınıp fan daha gürültülü çalışıyordu. Şu an sıcaklığı göremediğimden paylaşamıyorum, fanlar sessiz. performans olarak aynı gibi onun işlemcisi 10870h dı. İlgi alanım değil ancak İstediğiniz oyun var ise temin edip fps değerlerini iletebilirim. Okuduğum kadarıyla buradaki herkes sanırım bilgisayarı ve özelliklerine benden daha hakim:) daha öncede belirttiğim gibi beni yönlendirirseniz istediğiniz testleri yapabilirim.
Merhaba. Sorununuzun çözüldüğüne çok sevindim. Tahmin ettiğim üzere yerelleştirme çalışmaları daha tamamlanmadığından driver sorunları mevcut olabilir. Bios ve diğer güncellemeler ile zamanla daha da iyileşecektir. MSI Afterburner yazılımını kurup gerekli ayarları yaparak sıcaklık/voltaj vb. değerleri izleyebilirsiniz. Bu süreçte oynadığınız oyunlarda ve kullandığınız programlarda verilen değerleri bize aktarırsanız çok seviniriz. Ve lütfen Windows güncelleştirmelerini yapmayı, directx paketlerini kurmayı ve performans ayarlamaları uygulamayı unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı