Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

Güle güle kullanın. Ben de yeni aldım ürün elime geldiği gün windows kurulumu yaptım (rufus ile yazdım) ve tam her şey güzelken driverları kurmak için monsterdan gelen usb'yi taktım ve kurmaya başladım. Hangisini kururken oldu tam hatırlamıyorum ama o zamandan beri mavi ekran yiyorum. Ürün çok güzel ama sürekli mavi ekran almak çok can sıkıyor. Minidump paylaşsam bir göz atar mısınız? Kendim de bu konuda soru oluşturdum ancak henüz dönüş alamadım. Size bir danışmak istedim. Ben de sizin gibi tekrardan kurmayı düşünüyorum.
Kesinlikle tekrar temiz kurulum yapın ama rufus kullanmayın bu sefer. Biçimlendirin ve disk bölünmüşse biçimlendirdikten sonra tek parça olduğundan emin olun. Media creation tool aracı ile temiz kurulum yapın. Daha sonrasında driverları usbden kurmayın ilk önce intel supporttan intel sürücüleri ve nvidia geforce experiencten ekran kartı sürücülerini güncelleyin. Sonrasında siteden kalan sürücüleri güncelleyin ama ekran kartı ve intel sürücülerini zaten güncellediğiniz için onları ellemeyin. Şimdiden kolay gelsin inşallah bir daha aynı sorunu almazsınız.
 
Son düzenleme:
Izgarada yamukluk
Ssd hızında tutarsızlık
Alt panelde dalgalanma sebebi ile servise yollamıştım değişim onaylanmış umarım sorunsuz cihaz gelir
 
benim güç tuşum 2-3 dk da bir beyaz ile turuncu arasında gidip geliyor sizde de öyle mi acaba ve boşta ara ara fan çalışıp duruyor bu durumları yaşayan var mı ?
 

Dosya Ekleri

  • 4A2E233F-10F0-4584-8AB1-0D66AD637C1C.jpeg
    4A2E233F-10F0-4584-8AB1-0D66AD637C1C.jpeg
    204 KB · Görüntüleme: 65
Izgarada yamukluk
Ssd hızında tutarsızlık
Alt panelde dalgalanma sebebi ile servise yollamıştım değişim onaylanmış umarım sorunsuz cihaz gelir
Ne zaman yolladın hocam servise ve kaç gün sonra kabul edildi. Bende panelde şişkinlikten dolayı yolladım. 6 gün oldu hala kontrol aşamasında.
 
Arkadaşlar çoğumuz aldık kullanmaya başladık ama yeni alacak olanlar için çok sık karşılaşılan sorunlardan bir derleme içeren, evet/hayır'lı checklist yaptık whatsapp grubumuzdaki arkadaşlarla. Ek olarak buraya koyuyorum, aklına ya da başına yeni maddeler gelenler de devamında eklerse güzel bir liste oluşmuş olacak.

 

Geri
Yukarı