AAAkopekAAA
Hectopat
- Makaleler
- 1
1-2 yıla dediler ama daha uzun sürer benceFull versiyon ne zaman çıkacak?
1-2 yıla dediler ama daha uzun sürer benceFull versiyon ne zaman çıkacak?
Fiyata bakmak için VPN kullandığımda Hollanda'da fiyatın 50 Euro olduğunu gördüm.Oyunu türklere daha pahalıya çıkarttılar neden bilmiyorum. Bazıları da diyor yok Türkiye'ye özel fiyatla çıkmışBir kere steam dolar kuru 1.5. Eğer oyun 50 dolara çıksaydı (bakın Türkiye için diyorum) fiyatı 75 TL olurdu.
Her oyunun dolar kuru ve yıllara göre çıkan dolar kuru aynı değil hocam. Yoksa GTA çıkışında 90TL olurdu 179 TL yerine.Oyunu türklere daha pahalıya çıkarttılar neden bilmiyorum. Bazıları da diyor yok Türkiye'ye özel fiyatla çıkmışBir kere steam dolar kuru 1.5. Eğer oyun 50 dolara çıksaydı (bakın Türkiye için diyorum) fiyatı 75 TL olurdu.
Bence alınır.Sorum Mount & Blade Bannerlord alınır mı?
Kocaman bir balon bu oyun. O kadar para vermek yerine önceki oyuna mod indir oyna daha iyi. Fiyatını da mecburen düşürecekler zaten, enayi değil bu kadar insan. Ful sürüm zaten 2025’te falan çıkar en erken.
Böyle bir dünya yok. O muhabbet geçeli yıllar yıllar oldu. Oyun yapımcıları her ülke için fiyat belirler para birimlerince. Araştırıp bakabilirsiniz.Bir kere steam dolar kuru 1.5.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.