MSI GE62 2QE Apache Windows 8.1 geç açılma sorunu

WhoWalksAlone

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz haftalarda MSI GE62 2QE satın aldım. Bilgisayarım freedos yani işletim sistemi olmadan geldi. Bende arkadaşımdan aldığım DVD ile Windows 8.1 Pro'yu bilgisayarıma yükledim. Başlarda gayet iyi bir performansı vardı ancak bilgisayarı öyle çok doldurmamış olmama rağmen (1 TB HDD var ve 200 GB kadarı dolu) kasma sorunları yaşamaya başladım. Açılışta gecikmeler meydana gelmeye başladı. Örneğin başlarda bilgisayarı açar açmaz direk ne yapacaksam o şeye başlayabiliyordum, oyunsa oyuna girebiliyor, Chrome'a ya da diğer yazılımlara anında girebiliyordum. Ancak bu aralar özellikle yaptığım son Windows Update güncellemeleriyle hem açılışlarım yavaşlamaya başladı hemde eskisi daha doğrusu olması gerektiği performansı bana verememeye başladı.

Tekrar başka bir Windows 8.1 bulup format atmayı düşünüyorum. Ancak öncesinde sizlere de konuyla ilgili bir danışmak istedim. Varsa bir bilgi ya da yorumunuz dinlemek isterim. Son olarak dizüstü bilgisayarımın özelliklerini de paylaşarak sözü sizlere bırakıyorum.

MSI GE62 2QE Apache
Intel i7 4720 HQ 2.6 GHz
8 GB RAM
1TB HDD
Nvidia GTX 965M

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı