Msi GTX 960 2G vs Sapphire R9 380 2G

Sapphire, Sapphire, Sapphire. Sapphire alınız. AMD Kart alacaksanız Sapphire alın. (Yeni nitro,tri-x modelleri)

AMD'nin bir numaralı markası Sapphire.

@Egehan Orçun, Şahsen @Recep Baltaş 'ın öyle bir açıklama yapacağını zannetmiyorum. Kendisi 2500TL Sistem toplama videosunda bir kişiye Sapphire almaması gerektiğini söyledi.

Sapphire, Sapphire, Sapphire. Sapphire alınız. AMD Kart alacaksanız Sapphire alın. (Yeni nitro,tri-x modelleri)

AMD'nin bir numaralı markası Sapphire.

@Egehan Orçun, Şahsen @Recep Baltaş 'ın öyle bir açıklama yapacağını zannetmiyorum. Kendisi 2500TL Sistem toplama videosunda bir kişiye Sapphire almaması gerektiğini söyledi.

Ben iyimserim. İnsanların çok daha fazla para verip aynı performans veren ürünü almasına Recep Baltaş' ın vicdanı el vermez diye düşünüyorum. Konuyu, araştırma ve denemeler yaptıktan sonra tekrar ele alacaktır. Zaten sonuçlar belli. İnternetten bilgiye ulaşmak çok kolay.

Ben iyimserim. İnsanların çok daha fazla para verip aynı performans veren ürünü almasına Recep Baltaş' ın vicdanı el vermez diye düşünüyorum. Konuyu, araştırma ve denemeler yaptıktan sonra tekrar ele alacaktır. Zaten sonuçlar belli. İnternetten bilgiye ulaşmak çok kolay.

Haklısın dostum.

@Egehan Orçun
Gönül ister ki forumdaki herkes Sapphire modeline önyargılı yaklaşmayı bıraksın. Ama Technopat forumunda Sapphire modelini savunanlar bir elin parmakları kadar. Siz en başından gelmektesiniz. Bu uğraşınız tebrik hakediyor , fakat bunu kaç kişi anlıyor orası muamma.

@Egehan Orçun
Gönül ister ki forumdaki herkes Sapphire modeline önyargılı yaklaşmayı bıraksın. Ama Technopat forumunda Sapphire modelini savunanlar bir elin parmakları kadar. Siz en başından gelmektesiniz. Bu uğraşınız tebrik hakediyor , fakat bunu kaç kişi anlıyor orası muamma.

İnsanlarımızda "ucuz mal kalitesiz" anlayışı olduğu sürece yakında Asus ve MSI taraftarı daha çok artacak gibime geliyor. Bu yüzden Sapphire'a bir önyargı söz konusu.

Herkesin yorumlarına teşekkür ediyorum arkadaşlar Sapphire R9 380 2G almaya karar verdim. Psu olarak vs450 yeterli olabileceğini düşünüyorum veya @Huracan önerdiği psu alacağım ben cevabımı aldım herkeze teşekkürler konu kilitlenebilir.

Bir kişi bile yararlansa ben mutlu olurum. Biz bilgiyi önlerine sunalım kullanmak isteyen kullanır. Sözleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı