MSI GTX970 Coil Whine Sorunu

sybil

Megapat
Katılım
30 Aralık 2014
Mesajlar
144
Arkadaşlar merhaba. Daha önce ekran kartımdan gelen cızırtı sebebiyle sosyal'e bir konu açmıştım. konu bu : MSI GTX970 Ekran Kartından Gelen Cızırtı | Technopat Sosyal

Önceki konumda belirttiğim gibi ekran kartımı gelen rahatsız edici sesten dolayı parçayı aldığım Sinerji bilgisayara geri gönderdim. Bana yaklaşık 1 ay sonra yeni ekran kartını gönderdiler. Ancak bu ekran kartı diğerinden farklı çıkmadı. Örneğin Crysis 3'e girerken ana ekranda (bölüm seçme ekranı vs.) FPS 1500'lere geldiğinde ekran kartından felaket şekilde cızırtılar geliyor. Video'ya kaydettim ve yorumlarınızı bekliyorum, bu coil whine sesi midir ? Bu bir sorun mudur ?
Oyuna girdiğimde sesin seviyesi biraz azalıyor, yani fps düşünce ses biraz daha azalıyor.

Bu konuda uzman olduğunuzu iyi biliyorum, sizden yardım bekliyorum @Recep Baltaş

İzlesene.com video:

MSI GTX970 Coil Whine Sorunu | İzlesene.com Video

Youtube video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


/güncel
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz bir kart değilde GTX970 hata kabul edilemez İnsan huzursuz olur.

@xert58x Galax kartlara bakıyorum baya güzel aynı Evga gibi ama Türkiye'de Evga ve Galax kalitesiz havasında havire MSİ Asus önerilir. Hatta Gigabyte kartlarda çok popüler yabancı forumlarda.
 
Yabancı forumlarda Asus ve MSİ bunların yanında sanki üvey evlat muamelesi görüyor. Evga ve Galax baya popüler ve tavsiye edilen kartlar.
 
Birazda millet, bak en çok satan bunlar demek ki bir şeyler yolunda gidiyor, demek ki güçlü, kaliteli bir firma diye düşünüp taraf alanlarda az değil. Sadece fanatiklik değil bence bu. Şuana kadar anladığım kadarıyla gtx 970lerde 2 temel sorun var.
1) 4gblık vramin tamamını verimli kullanamıyor. (Nvidea hatalı, tüm serilerde var o zaman. )
2) CW sorunu, bu da bu gpuları kullanıp kalıplayan firmalardan kaynaklanan bir durum. O zaman, en az hangi markanın, basit tabiriyle fanları sessiz çalışıyorsa o tercih edilme sebeblerinde bir artı kazanır.
Merak ettiğim nokta, bilenler açıklarsa sevinirim bu 3,5 vram sorunu yazılımsal olarak düzeltilemez mi acaba ilerde ?
 
@emrah_8 GB konusu tam davalık aslında tüketici hakları ihlali ve olmayan birşeyi varmış gibi reklamının yapılması. Nvidia zaten pahalı satıyor resmen malzemeden çalmış.
 
Sadece 3.5 gb ram hilesi bu kartı almamak için önemli bir neden, düpedüz milleti kandırdılar, her şey f/p olmamalı ilkelerde var. Bana kalırsa tüketicilerin ilkeli davranarak bu kartı almaması lazım. Ama ne hikmetse nvidia yı ödüllendiriyoruz satın alarak. Doğru bulmuyorum. Bu benim kişisel fikrim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı