Mülteci sorununun çözümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir mantıktır bu? Almanya insanlar çalışmak istemediği için değil ülkedeki işçi sayısının yetersizliğinden dolayı dışarıda işçi aldı. Şu an bu ülkede çalışan Suriyeliler işçi fazlası olan bir ülkede işçi giderini düşürerek ülkede yaşayan vatandaşın elinden işini çalıyor. Zaten işsizlik bir sorun, bu durum işsizliği daha da kötü bir duruma götürüyor. Ankara'daki fırınlarda günde 12 saat ayda 30 gün çalışan Suriyeli/Afgan kaçak işçileri 1.000 liraya çalıştırıyorlar köle gibi.
Onu deniyorum oradaki inşaat işlerini Türkler yapıyor. Türk firmalar işçi götürüyor.
Ankara'yı bilmiyorum bu dediğin gerçek mi? 12 saat 1000 tl?
Benim çevremdekiler asgari ücretten bir tık az alıp iki kişinin işini yapıyorlar.

Profil fotoğrafında padişah olanla tartışmaya girmek kendinize yapacağınız en büyük saygısızlıktır.
Muhtemelen penis boyundan ufak yaşı. Bu tarz kişileri takmayın.
Mesela bu arkadaş olayı çözmüş.

Onu deniyorum oradaki inşaat işlerini Türkler yapıyor. Türk firmalar işçi götürüyor.
Ankara'yı bilmiyorum bu dediğin gerçek mi? 12 saat 1000 TL?
Benim çevremdekiler asgari ücretten bir tık az alıp iki kişinin işini yapıyorlar.
Maalesef gerçek. Gözlerimle gördüm. Ama devlet bir şey yapmıyor nedense.

@Karaboğa61

Suriyelilere minnet edip Atatürk'e laf etme. 6'ya kadar sayabilen bir çocuk gibi Seven'in olmaz.

Konu açılınca her insan gibi m. Kemal'e de laf ederim ama burada laf ettiğimi nereden çıkardın? 😂 Hidra'nın laik görünmek için yazdığı söz. Kimse gelmeyecek kimse de kurtulmayacak. Gaza gelip bel bağlamayın. Dünya gerçekleri az çok bellidir.

@Karaboğa61 Sorunun varsa çözelim, kaşınıyorsan kaşıyalım. Emoji atmayı bırak.

Mülteci sorunu sadece Türkiye´yi değil, bütün dünyayı etkileyen küresel bir sorun. En çok etkilenen ülkelerden birisi de Türkiye ve maalesef kolay bir şekilde çözülebileceğine inanmıyorum. Çok karmaşık ve büyük bir sorun.

Mülteci sorunu sadece Türkiye´yi değil, bütün dünyayı etkileyen küresel bir sorun. En çok etkilenen ülkelerden birisi de Türkiye ve maalesef kolay bir şekilde çözülebileceğine inanmıyorum. Çok karmaşık ve büyük bir sorun.
Salak salak "Din kardeşimiz" demeseler rahat çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı