RUSHTOB
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ve gençliğinin çoğunluğunu modern yerlerde geçirdi.Atatürk Selanik doğumlu, Balkanlardan yani Anadolu'dan değil.![]()
Örn: Selanik, Manastır(?), Sofya, Beyoğlu vb.
Ve gençliğinin çoğunluğunu modern yerlerde geçirdi.Atatürk Selanik doğumlu, Balkanlardan yani Anadolu'dan değil.![]()
Muhtemelen fotoğrafa bakan birçok kişi fark etmiştir ama ben yine de yazayım. Çocukların yaşı birbirlerine çok yakın, bunlar cidden durmayıp sadece ürüyorlar.
Hocam aynı anda bir sürü arvatları olduğu için normal.Tek bir kişiden çıkamaz zaten o kadar çocuk.
![]()
Öyle miAtatürk Selanik doğumlu, Balkanlardan yani Anadolu'dan değil.![]()
Aynı şey dünyanın işe yaramaz ülkelerinde de var. Örneğin Filipinler, Filipinler'de sekste korunmak çok lüks olduğu için korunmasız seks yaparlar. Doğan çocukları da 8-9 gibi yaşlarda sokağa atarlar. Bunlar ya eşya gibi satılır, ya da seks işçiliği yaptırılmaya zorlanırlar. Orta doğuda daha kötüleri oluyor. Onun yüzünden en kısa sürede ülkemizi Avrupa standartlarına taşımalıyız.Muhtemelen fotoğrafa bakan birçok kişi fark etmiştir ama ben yine de yazayım. Çocukların yaşı birbirlerine çok yakın, bunlar cidden durmayıp sadece ürüyorlar.
Ben de Türklük anlamında söylüyorum. Balkan Türküyle Anadolu Türkü bir değil.Öyle mibilmiyordum.
Türklük anlamında söyledim ben dediğimi.
Yine de garipsememek elde değil hocam, çocuk yapmamak için onlarca sebep varken 2-3 farklı kadından bir sürü çocuk yapmak çok saçma geliyor kulağa. Nasıl bir ruh hali içindeler de durumları berbat olduğu halde her saat sevişiyorlar acaba.
15T tiyatrosu olmasaydı bunlar 4 sene önce gidecekti. Milliyetçiliğe iyi oynadılar 6 senedir propagandasını yapıyorlar.
Bunların etkilerini kırmak için halkın gözünü açmak lazım ama halk her zaman gözü yerine cebini açtığı için zor bu durum.
Hepsini atıp kalan 1M kişiyi kapıyı açıp Yunanistan'a yollarız. Hem yunanlılar bunları öldürür hem de insan haklarını bahane edip savaş açıp 12 adayı alabiliriz. ( Hocam dediğimi anlamadıysanız anlamadığınız kısmı söyleyin)İktidar değiştikten sonra büyük bir temizlik yapılması gerekiyor. 2011 yılından itibaren yabancılara ve sığınmacılara verilen bütün vatandaşlıkların iptal edilip, hepsini ülkeden kovmalıyız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.