Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyların bölünmesinden korkuyorum. Tek bir adaya yüklenilmesi gerektiği kanaatindeyim bu A olur B olur C olur. T olmasın ne olursa olsun.
 
2. tura kalırsa tabii ki, fakat kalabileceğini düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu daha fazla oy alır muhtemelen ak parti ile 2. tura çıkarlar.
 
Bazı seçmenler var ki sırf Kılıçdaroğluna gıcıklığına gidip AKP'ye bile verirler. Bu halkın cehaletini çok küçümsüyorsunuz.
Hocam evet cahil bizim halk. Küçümsemiyorum ben. Bu seçimi ben istanbul seçimine benzetiyorum. İstanbul seçiminde (binalı-imamoğlu) gibi olur. Umarım biz yanılırız ve kemale verirler. Ya gıcık diye verilmezlik mi olur ya. Bu adam ülkeyi ne hale getirdi. En iyi örnek Almanya. Adamlar öldükleri yerde yeniden doğdular biz 20 yılda sürüklendik. Yeter.
 
dans muhabbetine adama oy verecek bir nesil var şaka gibisiniz. ülkenin en önemli seçimin de oy bölmekten başka bir işe yaramayan adaylık. aklı olan çok istemesek de kk verir geçer de bu düzenden kurtuluruz.
 
Oy potansiyeli en yüksek kişi Kılıçdaroğlu. Aksini düşünen siyasetten anlamıyordur.
Aslında en yükseği Yavaş'tı ama HDP yeterince esneklik gösteremedi. Ama şu anki durum Yavaş'ın aday olduğu senaryodan bile daha iyi, çünkü Yavaş'la İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nun rakibi değil eksiklerini kapatan desteklerine dönüştüler. Önceden bu durum yoktu, Kılıçdaroğlu da muhtemelen kaybedecekti. Şimdilik işler iyi duruyor, zaten 2 ay kaldı görürüz yakında.
 
“Biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, bilakis bu tip yapılar din ve devlet düşmanı oldukları, Selçuklu ve Osmanlı'yı batırdığı için yasakladık.
Çok değil yüzyıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki, bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek, ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir.
Ayrıca unutmayalım ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır”

Örnek Kişi
Recep Tayip Erdoğan

Mustafa Kemal Atatürk
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı