Nanokatalog.com iflas etti, ürün satın almayın!

Batma değil bu dolandırıp çekiliyorlar, muhtemelen kurucuları başka site kurar ya da kurmuşlardır bile.
Batmıştır. Sonuçta ben ordan ekran kartı almıştım ve sorunsuz elime ulaştı. Dolandırıcı olduklarını sanmıyorum. Sonuçta yıllarca birçok kişi ordan ürün aldı, youtubedada videoları var.
 
Batmıştır. Sonuçta ben oradan ekran kartı almıştım ve sorunsuz elime ulaştı. Dolandırıcı olduklarını sanmıyorum. Sonuçta yıllarca birçok kişi oradan ürün aldı, YouTube'da videoları var.
Ben de ürün aldım, ürün geldi. Ama bu dolandırıcı oldukları gerçeğini değiştirmez. Ayrıca aldığın ürünle ilgili garantilik durum olursa o zaman kime başvuracaksın bakalım :).
 
Konu hortlamışken yazayım bir kere buradan Ram aldım, 10 gün kargo olmayınca iptal edilmesini istedim, iptal etmem 1 hafta, paramı almam 2 hafta sürdü. Yıl 2020 öncesi ilk çıktığı zamanlar. Batmaları tesadüf olmamış, parayı toplayıp faize yatıran bir site. Enteresan taktikler.
 
Ben bu firmayla davalık olmuştum. 2 sene sürdü dava, geçen sene Aralık'ta dava bitti. Bu süreç içerisinde avukatları istifa etti, kendilerine giden zarflar teslim alınmadı vs. dava bitti. İcra açacağım firma yok, elimde bozuk ürün ve ben kaldım. Odada duruyor, bana düzgün bir firmadan ürün almanın bedeli neyse ki az bir miktar oldu. Artık düzgün firmaları seçiyorum 😅.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı