Nanokatalog tedarik süreci çok uzun sürüyor

@Sarı Pisi Beklemek istemiyorsan Vatan'dan alabilirsin. Her firmada olan sorunlar bunlar. Her ürün için aynı tedarik süresi verilemez. Beklediğin gün içinde gelmez ise iade talep edersin bu kadar basit.
Almadan önce sitenin ismini araştıranlar ne ile karşılaşacağını bilerek alışveriş yapıyorlar.
 
Bu bilgiyi siparişi verdiği gün içerisinde iletmeleri gerekirdi. Eğer ki stoklarında bulunmuyor, yeni bitmiş bir ürün ise ve sitede yazmıyorsa sipariş veren müşteri aranır ve durum hakkında öncesinden bilgi verilir. İnsanın içinde hizmet vermek için istek olsun yeter ki. Bu içinden geldiğinde yapılması gereken bir şey değil, görevleri olduğu için yapmaları gereken şey.
Evet bu şekilde olması gerekir aslında.
 
@GTX660M Her ürün için aynı tedarik süresi verilmiyorsa hepsinin altına aynı tedarik süresi ezbere yazılmaz.Ayrıca 30 günden geç geliyorsa tüketicinin mağdur edilmesi durumu var.Bu kadar basit.İsteyen istediği yerden alır fakat herkes ne taahhüt ediyorsa onu yapmalı.
 
Arkadaşlar hasta mısınız siz yoksa Türkiye'de yaşadığınız için yalan artık normal bir şey mi sizin için? Araştırmadan almayacaksın demişler bilmiş bilmiş. Kendi sitelerinde tedarik süreci 5-7 gün yazıyor neyin araştırmasını yapacağım daha ben? Şu anda şu adamlara dava açsam dibine kadar haklıyım, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'u okuyun bi istiyorsanız. Kendi sitelerinde kocaman kanıt var çünkü yazmışlar oraya. Hayır altına 1 ay tedarik süreci var yazsın eyvallah kabul, tüketici olarak ona göre hareket ederim ben de. @Sarı Pisi Buradaki en akıllıca yorumu sen yazmışsın dostum teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Aynı siteden 1 aralık günü İşlemci ve RAM aldım. Ürünler bugün kargoya verildi gözüküyor. Fakat takip numarası yazmıyor. Zaman kazanmak için mi yapıyorlar acaba ?
Bana kargolandı dediklerinde, sitelerinde kargo takip numarası yoktu. Sabah elimdeydi ürün. Merak edip sormuştum takip numarası 1 gün sonra giriyoruz sisteme denmişti sebebini bilmiyorum tabi. Teslim aldıktan sonra numara ne işe yarayacaksa. :) Haberin olsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı