Nasıl daha hızlı kilo alırım?

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 3 ay önce fitnessa başladım zayıf olmamdan dolayı başladığımda 53 kiloydum, şu anda 57,58 kiloyum ama son 1 ayda kilo alamamaya başladım. Hep aynı kilolarda çıkıyorum. Nasıl daha hızlı kilo alabilirim?
Günlük yediklerim;
  1. 5 haşlanmış yumurta.
  2. Pirinç unundan muhallebi 2 çay bardağı pirinçunu kullanıyorum 6 bardakta süt.
  3. Akşamları da pilav yiyorum 1 tabak zorlasam 2 ( gram hesabı yapmıyorum )
  4. Ayrıyeten protein tozu ve creatin kullanıyorum.
Tavsiyeleriniz neler? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar, 3 ay önce fitnessa başladım zayıf olmamdan dolayı başladığımda 53 kiloydum, şu anda 57,58 kiloyum ama son 1 ayda kilo alamamaya başladım. Hep aynı kilolarda çıkıyorum. Nasıl daha hızlı kilo alabilirim?
Günlük yediklerim;
  1. 5 haşlanmış yumurta.
  2. Pirinç unundan muhallebi 2 çay bardağı pirinçunu kullanıyorum 6 bardakta süt.
  3. Akşamları da pilav yiyorum 1 tabak zorlasam 2 ( gram hesabı yapmıyorum )
  4. Ayrıyeten protein tozu ve creatin kullanıyorum.
Tavsiyeleriniz neler? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Öğünlerine ne kadar erken başlarsan o kadar çok öğün tüketebilirsin. Çok öğün demek çok kalori demek. Günde 2 öğün tüketerek kilo alamazsın zaten. Okula giden birisiysen sabahtan başla mesela,
7de kahvaltı
9da ara öğün
12 de ana öğün
15 de ana öğün
spora gittin diyelim
spor sonrası öğün
4 ana 1 ara öğüne çıktı bile çok basit bir hesaplama ile, sen öğün sayını arttırmadığın sürece ne kadar çok yersen ye kilo alımın zor olacak. Zaten iştahın çok yüksek değil. En büyük önerim öğün sayını arttırman. Ki zaten gram hesabı yapacak durumda olmadığından, günlük hedefin yiyebildiğin kadar temiz öğün yemek.

Öğünlerine ne kadar erken başlarsan o kadar çok öğün tüketebilirsin. Çok öğün demek çok kalori demek. Günde 2 öğün tüketerek kilo alamazsın zaten. Okula giden birisiysen sabahtan başla mesela,
7'de kahvaltı.
9'da ara öğün.
12 de ana öğün.
15 de ana öğün.
Spora gittin diyelim.
Spor sonrası öğün.
4 ana 1 ara öğüne çıktı bile çok basit bir hesaplama ile, sen öğün sayını arttırmadığın sürece ne kadar çok yersen ye kilo alımın zor olacak. Zaten iştahın çok yüksek değil. En büyük önerim öğün sayını arttırman. Ki zaten gram hesabı yapacak durumda olmadığından, günlük hedefin yiyebildiğin kadar temiz öğün yemek.

Şu an tatildeyim daha rahat yiyebiliyorum ama 12. sınıfım bir yandan stajda çalışıyorum pek vaktim olmuyor bir şeyler yemeye maalesef. Günlük 4 öğün neyle beslenebilirim hazırlamaya uğraştırmayacak hızlıca tüketebileceğim bir şey önerebilir misin? Kesinlikle iştahta bunda önemli bir rol oynuyor bazı zamanlar kendimi zorlayıp midem bulandığı oluyor.

Fitness hocam bana MK-677 sarms ürününü tavsiye etti iştahım açılması için ama zararlı duruyor pek kullanmak istemiyorum.

Şu an tatildeyim daha rahat yiyebiliyorum ama 12. sınıfım bir yandan stajda çalışıyorum pek vaktim olmuyor bir şeyler yemeye maalesef. Günlük 4 öğün neyle beslenebilirim hazırlamaya uğraştırmayacak hızlıca tüketebileceğim bir şey önerebilir misin? Kesinlikle iştahta bunda önemli bir rol oynuyor bazı zamanlar kendimi zorlayıp midem bulandığı oluyor.
Akşamdan veya vaktin varsa sabahtan makarna haşla mesela, okulda yiyeceğin kadarını 2 öğünse 2 öğün koy tek bir saklama kabına. Akşamdan yine tavuk ve yumurta haşlarsın. Yarın yine aynı şekilde yiyeceğin kadar tavuğu atarsın saklama kabına. Zaten yiyebileceğin en pratik şeyler makarna ve tavuk. Sabahta pirinç unu yapabilirsin.

Fitness hocam bana MK-677 sarms ürününü tavsiye etti iştahım açılması için ama zararlı duruyor pek kullanmak istemiyorum.
Fitness hocanı dava edersen kazanabilirsin bile, para kazanmak için insanların hayatını bitirmek ne kadar kolay ya. Bir daha yüzüne bakma bile o hocanın.

Akşamdan veya vaktin varsa sabahtan makarna haşla mesela, okulda yiyeceğin kadarını 2 öğünse 2 öğün koy tek bir saklama kabına. Akşamdan yine tavuk ve yumurta haşlarsın. Yarın yine aynı şekilde yiyeceğin kadar tavuğu atarsın saklama kabına. Zaten yiyebileceğin en pratik şeyler makarna ve tavuk. Sabahta pirinçunu yapabilirsin.

Dediğin gibi yapacağım o zaman gayet mantıklı dediklerin. Makarna pek sevmiyorum makarna yerine pilav da olur mu?

Fitness hocanı dava edersen kazanabilirsin bile, para kazanmak için insanların hayatını bitirmek ne kadar kolay ya. Bir daha yüzüne bakma bile o hocanın.

Vallahi haklısın böyle şeyleri araştırmadan almam kesinlikle araştırıp zararlı olduğunu gördüğümde hocayla konuştum. Zararlı olduğunu söyledim ama kabul etmedi sarms ürünleri zararlı olmaz diyor kendisi. Zaten almayacaktım ama buradada sorayım dedim iyi ki de almamışım. Teşekkürler.

Kalori hesaplaman yeterli, Instagram'da bir sürü yüksek kalorili tarif paylaşanlar var pirinç unu tarifi shake tarifi pankek tarifi vb. onları yapabilirsiniz. İyice acıkıp öğünlerinde yüksek kalori almaya çalış. Bazen tıkanma noktası oluyor bende 86 kiloda aldım 2 aydır çıkamıyorum mesela, yeterli kaloriyi almakta zorlanıyorum kilo almak için vaktinin de olması gerekiyor maalesef.

Kalori hesaplaman yeterli, Instagram'da bir sürü yüksek kalorili tarif paylaşanlar var pirinçunu tarifi shake tarifi pankek tarifi vb. onları yapabilirsiniz. İyice acıkıp öğünlerinde yüksek kalori almaya çalış. Bazen tıkanma noktası oluyor bende 86 kiloda aldım 2 aydır çıkamıyorum mesela, yeterli kaloriyi almakta zorlanıyorum kilo almak için vaktinin de olması gerekiyor maalesef.

Dediğini yapmaya çalışıyorum ama acıkmada problem yaşıyorum iştahım çok kapalı zar zor sırf yemek için yiyorum. İştah açıcı şeyleri araştırıyorum şu an ama pek bir şey bulamadım.

Kalori hesabından pek anlamıyorum günlük almam gereken kaloriyi nasıl hesaplayabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı