Nasıl kas yapılır?

Yaşını bilmiyorum ki adamın bunun dışı kas nasıl yaparım diyor en basit yolu o kas koymasının ki iyi de kas koyar sadece onu alsa bile sağlıklı mı değil mi bilemiyorum konuda sağlıklı yazsa bunu önermem zaten.

En temelinde kaslarının gelişmesi için kaslarının dirence maruz kalması lazım. Teoriye göre kaslar bu esnada zarar görüyorlar. Vücut da tamir ederken yerine daha fazlasını koyuyor. Bunun içinde besine ihtiyacınız var. Şartlarınıza göre bunun nasıl sağlayabilirsiniz onu düşünün bence. Yoksa şunu bunu yap demek kolay.

3 sene spor yaptım sabah 6-7 yumurta yerse iyi gelir. Her sabah.🤪

Yaşını bilmiyorum ki adamın bunun dışı kas nasıl yaparım diyor en basit yolu o kas koymasının ki iyi de kas koyar sadece onu alsa bile sağlıklı mı değil mi bilemiyorum konuda sağlıklı yazsa bunu önermem zaten.

Ayrıca ede kas yapması zor. Psikolojik olarak evde spor salonu disiplini oluşmuyor.

Göbeğe de gidebilir hareketsizse. Lisede falan deli kalori tüketirdim ama kilo almazdım. İşe başladım, bombe yaptık :/

Spor salonuna gidersen koşu bandında rampa 15 yap sadece yürü. Rampa 12 de olur. Makineye göre değişiyor. 15 dakika 3 makine. Uzay ve bisiklet.

Hiç tecrüben yoksa şınav ve mekik ile başla, sonradan barfiks çubuğu ve dambıl alıp çalışabilirsin. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenme, düzenli uyku gibi etkenler de önemli. Özellikle beslenmeye dikkat etmeniz lazım.

Düzenli uyku + düzenli beslenme + %30 verimli antrenman > düzensiz uyku + düzensiz beslenme + %100 verimli antrenman.
Diyebilir miyiz hocam?

Spor salonuna gidersen koşu bandında rampa 15 yap sadece yürü. Rampa 12 de olur. Makineye göre değişiyor. 15 dakika 3 makine. Uzay ve bisiklet.
Yemeyince kilo almıyorsun illa çok yakmaya gerek yok. Demek istediğim çok genel geçer konuşamayız idi.

Düzenli uyku + düzenli beslenme + %30 verimli antrenman > düzensiz uyku + düzensiz beslenme + %100 verimli antrenman.
Diyebilir miyiz hocam?

Vücut yemeklerle protein depolar. Spor salonunda şişer. Uykuda büyür. Akşam 11 de yatağa girmeli bebek gibi gibi bakmalısınız vücuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı