Nasıl kilo alabilirim?

Sabah kahvaltida bigmac + 2lt kola. Oglene dogru ara ogun whopper jr. + 1lt kola. Oglen gamer menusu whopper + big king + 20li sogan halkasi + 5lt ice tea. Sagligimiz icin aksam 7 den fazla cok yemiyoruz tavuklu sezar salata + kunefe + 1 bardak kola.
Günlük 3 litre kola ve 5 litre ice tea içiyoruz ama sağlığımız için akşam 7 den sonra çok fazla yemiyoruz. 😀
 
Buradaki bazılarına inanıp ne bulursan yeme. Dikkatli bir şekilde kilo almalısın sadece yağ alırsan daha da kötü olur. Bu yüzden de en mantıklısı diyetisyene gitmek.
Maksat eğlence olsun kafasında insanlar ama cidden dediğin gibi bir doktor ile sağlıklı bir şekilde kilo alınması lazım
 
Nasıl kilo alabilirim? Arkadaşlar aşırı zayıfım, 17 yaşındayım. 172, 60 kgyim. Bileklerim falan çok ince, yani o kadar zayıf gözüküyorum ki omuzlarım ben buradayım diye bağırıyor. Tavsiyeniz nedir spor? Beslenme aklınıza ne gelirse.
Diyetisyen çözümünün adı. Cips kola bisküvi derim ama tabi bunlara abanarak kilo almak sağlıklı olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı