Ne Olacak Bu CS:GO'nun Hali?

Beni daha da sinir eden şey Source 2'yi CS:GO ya uyarlıyamamaları çıldırıcam be. 10 yıl öncesinin grafikleriyle oynuyoruz. Tabi kötü görünmüyo o kadar. Ama bi Source 2 de istiyorum yani. 2021'in sonuna ertelencek galiba.

Hayatımda gördüğüm en saçma oyun CSGO olabilir. Kitlesi, hileleri, oynayan yayıncıları resmen çıldırmalık.

Size önerim oyunu bırakmanız yönünde. Cidden insan rahatlıyor CSGO'yu bırakınca.

Eğlencesine girdiğim için çok sorun etmiyorum. Tabii CT Base'den çıktığım gibi kafama SSG ile kapı arkası mermi yemek de sinirimi bozmuyor değil. Hileyle de uğraşmak pek istemiyorum şahsen, belli ederim, profilime basarlar kara lekeyi.

Valla sizde haklısınız hocam. Öyle gelişmiş ki artık bu sektör. Garantili satan mı ararsın, web tabanlı satan mı ararsın gerçekten çok ilginç. Ben de pek bulaşmak istemiyorum ama sonumuz iyi görünmüyor.
Beni daha da sinir eden şey Source 2'yi CS:GO ya uyarlıyamamaları çıldırıcam be. 10 yıl öncesinin grafikleriyle oynuyoruz. Tabi kötü görünmüyo o kadar. Ama bi Source 2 de istiyorum yani. 2021'in sonuna ertelencek galiba.

Source2 grafik yönünden geliştirmelere sahip olacak ama hile koruması konusunda hiçbir değişiklik olmayacağı açıklandı... Source2 boş bir umut yani hocam.

Artık çoğu hile faceit destekli hocam.

Doğru diyorsunuz valla hocam. Sinir bozan şey adamlar web tabanlı bile hile geliştirebiliyorlar oyuna. Gerçekten sinir bozucu...
Demek ki CS:GO'nun bu halde olması Valve'e dokunmuyor. Dokunsaydı çoktan engellerdi.

Çözüm yok yeni bir anti-hile sistemi gelmeyeceği sürece böyle oynamak zorundasın "saçımı başımı yolcam" deyip oyundan zevk almaz, aksine stres yaparsın. Ya gidip arklarla oynayacaksın ya da gidecen topluluk sunucularına orada oynayacaksın (tabi oralarda da var ama en azından maçtaki gibi maç bitene kadar ki bu 20 dk vardır en az, hileyi çekeceksin onun yerine gidip sunuculara gir hile olunca çıkarsın bu kadar basit) başka türlü bir çaresi falan yok böyle yapacağına hiç oynama daha iyi oyundan iyice soğursun oyun düzelse bile oynamazsın.

Eğlencesine girdiğim için çok sorun etmiyorum. Tabii CT Base'den çıktığım gibi kafama SSG ile kapı arkası mermi yemek de sinirimi bozmuyor değil. Hileyle de uğraşmak pek istemiyorum şahsen, belli ederim, profilime basarlar kara lekeyi.
Neden her duvar arkası vuruşu hile olarak algılıyorsunuz ki o kapı arkası vurma taktiği benimde kullandığım bir taktik doğru zamanlama ve doğru yere cross koyma ile her el ya bir kişinin canını azaltıyorum yada bir kişiyi oyun başından eliyorum.

4 Yıldır oynuyorum bu yıl neredeyse karşıma hiç hile çıkmadı 200 kadar övgüm var Silver Elite'yim güven faktörü olaylarından olabilir mi acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı