Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

• Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 205
  • Görüntüleme 12.291
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)

Kanka benim düşünceme göre CS:GO artık çöp oldu Valve CS serisini ayağa kaldırmak için Source 2 ile ve daha güçlü bir VAC ile piyasaya dönüş yaparsa R6'dan kurtulacaz :D
ve evet tavsiyem R6 oynaman toxic oyuncu var ama sen rank atladıkça toxic çıkmıyor karşına 30 yaşındaki adamlar çıkıyor :D

Hocam ben de benzer değerlere sahibim aslında 5 yıl rozetini almama birkaç ay kaldı sadece. Siz mi aşırı şanssızsınız yoksa ben mi aşırı şanslıyım anlamadım.

Ben onda da şanslıyım en fazla kolsuzlar geliyor toxic oyuncuları direkt 2 yılı geçkin süredir görmüyorum.
Benim 450 küsür saatim var derecelide falan mevlana görmedim belki birkaç kez wallhack denk gelmişdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı