Aynı woxic takımdan ayrılmadan önce her şey biter ama cs bitmez diyordu.Woxic CS:GO'nun Türkiye'de ve Amerika da bittiğini söylemişti bence de bitti.
Seçkinde bile deli gibi hile var.
supreme eloydu maçlar.Seçkin olmak olmamak yüksek ranklar içerisinde fark etmiyor. Lem-Supreme arası hile kaynıyor bu oyun.
5 Seçkin, herkesin rozetleri bulunan, 1500'den daha düşük oynama saati olmayan bir takımla girmemize rağmen o hile her türlü karşımıza geliyor. Genelde de 21 level olup seçkinliğe erişen arkadaşlar oluyor o hileler.
Şakam yok son 3 ayda 4-5 kere mevlana geldi faceitte.Faceit hile yok açan hwid ban yer eminmisin yoksa her öldüğüne hile diyenlerden misin?
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
Bir tane oyun için bunu yapmanın sebebi psikoloji, saçını başını yolmak nedir en azından monitöre yumruk at bir şeyi kır da sal saçını.
Anlamıyorum neden hep size geliyor bana hiç gelmiyor acaba daha rütbem olmadığı için mi rekolarda hiç hile yok.Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyucam bi tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. Faceit oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
Site ismi vermeyim fakat bazı hileler overwatch'a bile düşmüyor maalesef. Adam basıyor parayı alıyor hilesini yere baka bakaÖlüm maçında bakalım VAC yiyecek miyim diye yan hesap açıp denemiştim.
Yaklaşık 1 saat içinde VAC yedi hesap. (Sadece x-ray ve aim assist açmıştım)
Bu arada hile varken kimseyi öldürmedim ve hile ücretsizdi.
2018'deki panorama ui güncellemesinden beri gelecek source 2. Daha çok bekleriz.Operasyon bitince Source 2 gelse fena olmaz bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.