Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

  • Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 205
  • Görüntüleme 10B
@Jiraaya sennin Güven faktörünüzün düşük olması oyunun suçu değil devamlı adam kickleyip reportlanıp küfür ederseniz olacağı bu. Ben uzun zamandır hileye rastlamıyorum nasılsa size rastlıyor.

Valorant oynamak istese kendisi oynar sizin fikrinize gerek duymaz.
 
@Jiraaya sennin Güven faktörünüzün düşük olması oyunun suçu değil devamlı adam kickleyip reportlanıp küfür ederseniz olacağı bu. Ben uzun zamandır hileye rastlamıyorum nasılsa size rastlıyor.

Valorant oynamak istese kendisi oynar sizin fikrinize gerek duymaz.

CS:GO'da rankım dmg güven faktörüm iyi ama hala hile geliyor. İkincisi biz zaten ona zorla oyna demiyoruz öneri sunuyoruz.
 
CS:GO'da benimle alakalı bir durum mu bilmiyorum ama rekabetçi falan hiç bulmadığı için silmiştim bilgisayar ekranında 3 saat bekledim fakat 1 hafta sürdü hemen sildim şimdi de paşa paşa Valorant Zula PUBG Mobile oynuom.
 
CS:GO'yu bırakıp gitara sardım. Yaklaşık 4 ayın ardından gitarda sevdiğim 20 şarkıyı çalıp söyleyebiliyorum.

Tavsiyem,.CS'yi ya eğlence için oyna, ya da LoL'e geç. CS, bir takımın yoksa oynanacak bir oyun değil.

Sanalda, CS grubumuz vardı, hepsinde hile vardı, Rus yapımı bir hile, fiyatı da 3€ haftalık. Hepsinde var, ama açmıyorladı. Eğer karşıda şüpheli vuruş olduğu zaman mola alıp konuşuyorduk. Bariz hile ise o 4 kişi birden hileleri açıyor, belli etmeden oynuyorlardı.

Çare, ya hile al, ya oyunu bırak. Arkadaş çevrende LoL oynayan varsa LoL geç. Hile derdi yok. Orada da 800K Yasuo derdi var ama olsun :D
 
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)

CS:GO'da hile yüzünden ağlıyorsun ama Valorant'a eleştiri yapmak yerine çöp deyip geçiyorsun. Onlardan farkın yok bence umarım daha fazla hile gelir kansere kanser.
 
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyucam bi tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. Faceit oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)




CS go ya girmeyeli 1 ay oldu çok rahatım onun yüzünden daha çok zevk veren oyunlari oynamaya zaman bulamiyordum şimdi daha rahatım hem o kadar bilgisayar başında durmuyorum hem de kütüphanemdeki ondan daha fazla zevkli olan oyunları oynuyorum film izlemeye de zamanım oluyor hic bir oyuna fazla bağlanmamak kendimizi fazla kaptırmamak gerekiyor aslında bilgisayar başında geçiyor ömrümüz sadece csgo da 2000 saate yakın var bazen düşünmüyorum değil ben bu 2000 saate bu oyuna kafa yoracagima acaba başka işlere kafa yorsaydim diyorum...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı