Neden AMD istemeyenler var?

RX570 ekran kartım yüzünden defalarca garantiye cihazımı yolladım değişim aldım tekrar problem yaşadım THH falan derken işin sonu mahkemeyle bitti zamanında Nvdia tabanlı bir sistem alsaydım bunları yaşamazdım büyük olasılıkla saadete geleyim ıslak sopayla dövseler tırnaklarımı kerpetenle çekseler bir daha almam.
 
Öneriyi Intel olarak yapın ancak AMD eğer daha iyi ise videolar falan atabilirsiniz. Eğer illa Intel istiyorsa, Intel olarak en iyisini önerin. İçi rahat eder hem konu sahibinin. Para kendi parası istediği şeyi alabilir.
 
Bilgisi olmadığı için. Eğer yine de sizi dinlemiyorsa büyük ihtimalle "moruq i7 var bnede" diyebilmek için sanırsam...
 
İnsandan insana değişir . Yıllarca intel kullandım bu sene ise Amd ye geçtim sebebi ise net olarak soket yapısı ilerde ileri seviye bir işlemciye geçebilmek bana iyi geliyor.
 
Ülkede genel olarak "AMD kötüdür. Intel mi? Mükemmel be!" (Belli başlı anlamayan mahalle bilgisayarcılarından geçmiş) algısı var da ondan.

Milletimizin zihnine maalesef ki "AMD işlemciler, Intel işlemcilerin yanında berbattır" algısı; hiç öğrenilmeden, bir kere dahi olsun araştırılmadan; altı boş, kulaktan dolma söylentiler eşliğinde yerleştirilmiş bir kere artık.
 
Neden bazı kişiler AMD istemiyor? Arada görüyorum, mesela R7 4800H gibi iyi bir işlemcili laptop öneriyor bir kullanıcı, konu sahibi:

"AMD istemiyorum Intel olsun" diyor. Nasıl ikna edilmeliler?

Genelde AMD birden fazla işlemi daha rahat yapar yani yayıncıların yayın bilgisayarlarında olur ama yayıncı değilseniz Intel gayet iyi iş çıkartır.
 

Geri
Yukarı