Neden bu kadar Valorant karşıtısınız?

  • Wolfteam'ın bile vuruş hissi Valorant'a göre daha iyi.
  • Fortine'dan biraz grafikleri alalım, CS var CS'den bombayı alalım, başka ne var diğer oyundan yetenekleri alalım, hop yeni bir oyun.
  • Vanguard açık değilken rekabetçi girebildiğimi destek ekibine ilettim kanıtlarım ile ama pek umurlarında olmadı, benim de umurumda değil deyip geçtim.
Kusura bakmayın arkadaşlar, bu oyun çıkacağı günden beri söylediğim bir şey var, pazarlaması çok iyi olacaktı ve oldu. Riot Games pazarlama işini çok iyi yapıyor, oyunları bu yüzden tutuyor. Valorant'ı başka bir firma yapmış olsaydı muhtemelen sonu şu an PUBG gibi falan olurdu.

Riot Games istese mükemmel bir oyun sunabilirdi ama uğraşmıyor, kasmıyor adamlar. Adamların işi pazarlama. Grafikleri Apex'e benzer onun gibi yapıp oyun üzerinde biraz daha çalışsalardı gerçekten çok güzel bir şey ortaya çıkardı.

Oyunun yükselmesini bekliyordum fakat biraz fazla ve uzun sürdü, muhtemelen bu hitin kırılması artık zor çünkü Valve bir şey yapmıyor. Onun bir şey yapmaması ve Riot'un sürekli gazı alarak hiti üzerine çekmesi olayı bitiriyor.
 
Selam, işte görüşlerim:
Sizleri anlamıyorum, neden sadece oyuncu olmuyorsunuz? Neden karşılaştırıyorsunuz?
Uzuuun süredir bir CS:GO oyuncusuydum, normal olarak, Valorant'a geçtim. Sebeplerim şunlar.
(1) hile işi tamamen bir bahane, ara sıra olsa bile 2 yıllık kariyerimde 3 kere falan görmüşümdür. Fakat bazı eksikleri var.
Hepimiz farkındayız ki CS:GO Valve için bir cüzdan, oyun değil, geçen gün 1 GB güncelleme geldi ve oyuncuları mutlu etti, sonuç: Yeni tavuk modelleri, en sevilen 2 haritanın ipinin kesilmesi!
Gelgelelim Valorant'a, yakın zamanda breeze eklediler, astra eklediler, ticketlara döndüler.
Neden böylesiniz? Yenilikleri kabul etmezseniz gelişemezsiniz. Bariz bir farkı göremiyorsunuz bence, tabii ki CS:GO bizim her şeyimizdi çocukken bu dede veya anneanneleriniz şu an ericson değil Samsung kullanması gibi. Bence bu olayda kesinlikle yanılıyorsunuz. Sadece deneyin.

Takım tutar gibi oyun tutuyorlartabiki CS ilk ama old gibi göükmek için Valorant'ya çöp deyip CS diyenlerde var.
 
Beğenmiyorum demediniz iceboxtan bahsediyorsunuz ve map az diyorsunuz bende cevap verdim.

Haklısınız hocam hiç kimse Icebox'u beğenmiyor ben niye beğeniyorum. Beğendiğim için suçluyum. Valorant harita az diye de oyun çok kötü dedim zaten. Oyun çıkalı 1 yıl oldu harita çok az dedim zaten haklısınız hocam.
 
CS:GO'nun hile sistemi cidden kötü hocam, ayrıca Vanguard kişisel bilgisayarın güvenliğini de sağlıyor diye biliyorum. Ufak antivirüs olarak düşünebilirsiniz.

Hocam onu bilmiyordum. Sadece CS:GO'nun hile sisteminin kötü Valorant'ın ise gerçekten çok iyi olduğunu biliyordum.

Oyundan soğumamın bir sebebi bu işte öldüren kişiye kesin hile diyemiyorsun (!)
 
Haklısınız hocam hiç kimse Icebox'u beğenmiyor ben niye beğeniyorum. Beğendiğim için suçluyum. Valorant harita az diye de oyun çok kötü dedim zaten. Oyun çıkalı 1 yıl oldu harita çok az dedim zaten haklısınız hocam.
Fazla boş yapmışsınız hocam kaldıramam evet haklısın tarihin en iyi oyunu CS:GO
 
Valorant'ı başka bir firma yapmış olsaydı muhtemelen sonu şu an PUBG gibi falan olurdu.

Hocam kötü bir haberim var, iki oyunun firması aynı.
1620130858492.png
 

Geri
Yukarı