Neden korsana karşıyız?

X fiyata düşsün alırız ayaklarını geçin. Bu ülkede Witcher 3 gibi bir oyun diğer AAA oyunların yarı fiyatına satıldı, geçen yıla kadar 50 bin satışın üstüne zor çıktı...

Beleşe getirip bunu kanıksamaya alışmışsınız, artık ağızlarıyla kuş tutsalar düzelmez o iş.
 
Çoğu kişi inanmayacaktır belki ama korsan oyun propagandası saçmalıktır emin olun çok pahalı oyunlar dahil korsan yüklemeler en az paralı yüklemeler kadar kazandırıyor firmalara belki fazlasını da. Belki hepsi için geçerli değildir ama bircoğu için evet böyle.
 
Şunu baştan belirteyim, korsan destekçisi falan değilim. Ama şöyle bir varsayım yaparsak, 100 TL ile satılan orijinal programı mı almak istersiniz yoksa herhangi bir virüs tehlikesi olmayan ve orijinal dosyalarından farksız olan bedava korsanını mı alırsınız? Ve neden korsana karşı olduğunuzu merak ediyorum. İşin din kısmını, günahı falan bir yana bırakalım. Burada birçoğunuzun yerde sahipsiz 100 TL bulsa bunun günah falan olduğunu bile bile alıp cebe atacağını biliyorum o yüzden bu konuya girmeye gerek yok.
Bugüne kadar yerde bulduğum tek bir parayı bile ceplemedim, aksine hepsini sadaka kutusuna attım.
 
O reklam harcamalarına yapılan milyon dolarlar, belkide umurunuzda olmayacak şeylere para vermek istemenize sebep oluyor. Ben bilinç altımı çöplüğe çevirmek için harcanan parayı emekten saymıyorum açıkcası.
 
Kendi adınıza konuşun. Ben çok değilim. Her insanın maddi durumu ıyı olmayabilir, ailesi izin vermeyebilir. Bende korsan yok, satın alıyorum, Allah'a şükür durumum iyi ama herkesin böyle değil. Lütfen biraz herkesi düşünün, öyle konuşun. Duyarlı olalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı