Rehber Neden Linux?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm. Bir düşünelim. Stabiliteyi neye göre kıyas ediyoruz?
Şuradan bahsedelim mesela.
Kaynak tüketimi, depolama alanı, optimize olması diyelim.

Madem IT çalışanısınız bu komutları dabilirsiniz herhalde sunucu kullanıyormuşsunuz sonuçta.

Ux ve UI olarak ne Windows'un ne de MacOS'un yanından bile geçemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir de virüs meseli var, konu hakkında bilginiz olmadan birisi konu açıyor diğeri kahkaha atıyor...

Ne kadar gariptir kullanmaya başladığımdan beri bir kere virüs görmedim. Ben mi farklı bir işletim sistemi kullanıyorum acaba?

Bir de "kardeşim" şeklinde itham yapmayı bıraksanız iyi olur. Kimse sizin kardeşiniz değil. Siz kimsiniz?

Kimse kusura bakmasın ama **oyun kısmında son kullanıcı en iyisi Windows 10'dur.**

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse kusura bakmasın ama **oyun kısmında son kullanıcı en iyisi Windows 10'dur.**
Genellikle öyle zaten Linux kullananlar Windows'a göre oyun konusunda üstünüz demiyorlar. Ama üstün olduğumuz yerlerde oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…