Neden Technopat?

24 yaşındayım hayatımda forumlarda da hiç takılmadım ve sevmem de. Bir problemim varsa bile açılan konulardan filan bulurdum. Youtube'tan takip ettiğim için de sempatim vardı bir problemim için kayıt oldum. Bildiklerimizi paylaşmak için de buradayız.
 
Ben forumu uzun zamandır takip ediyordum. Şu sıralar bir monitör alma niyetinde olduğum ve bu konuda teknik bilgim zayıf olduğu için üye olma ihtiyacı hissettim.

Bir de Recep Baltaş ve Ali Güngör'e kişisel olarak sempati ve saygı duyuyorum. Yaptıkları işi olabilecek en düzgün şekilde yapmaya gayret ediyorlar, bu benim gözümde oldukça kıymetli. Memlekette işini ciddiyetle yapan insana hasret kaldık. Çeşitli mecralarda forum kurallarının katılığı hakkında dalga geçenler var ama beni üye olmaya iten önemli etmenlerden biri de bu kuralların varlığıdır. Bütün bu artıları alt alta topladığımda; bir birey olarak benim için internet ortamında sorularımı sorup, bildiklerimi aktarabileceğim en uygun platform burası oluyor.
 
Sistemimi alacağım zamanlar sürekli bu site çıkıyordu karşıma. Sonra kaydoldum siteye geziniyorum bir ara H310M anakart koyup İ7 8700K ve GTX 1050 koymuştum ne saçma sistemler topluyordum ilk başta. A320M koyup Ryzen 7 2700X falan anakartın hiç önemi yoktu başta. Şimdi biraz daha dengeli topluyorum en sonunda baya bir aktiflik sonucu yaklaşık 4 ayda 2.600 mesaja ulaştım. Çoğu sistem toplama zaten. Şimdi ise biraz da olsa forumda ün sahibi oldum :D Gerçekten güzel mekan ama tek sıkıntısı yazım yanlışı olan mesajı alıntılama bence. Onun haricinde ortam falan gayet güzel çoğu kişi kardeş, abi gibi davranıyor zaten. Yardım edenler de etmeyenlerde gayet iyi insanlardır.
 
Burası ilkokuldaki çocukların derste "laga luga" yaptığı yerlere benzemez. Derseniz ki, "Neden üye oldun?" çok öğrenip az öğretmek, yardımcı olmak için. Bizler öyle, sistem toplamak için konu açtıktan sonra siteden silinen üyeler değiliz kardeşim. Burada kendimi yalnız hissetmiyorum. İnsanlarla hem kaynaşıp hem muhabbet edebileceğim bir platform. Aynı zamanda katı kurallarla çevrili bir forum. Ama gerekli toleransı gösterdiklerini düşünüyorum;) Kurallar olmasa şu anki Technopat'ı hayal bile edemezdik. Technopat'la nasıl tanıştım? Youtube üzerinden:) İkide bir Technopat Sosyal diye tekrarlayıp duruyorlardı. Bir bakayım bakalım dedim. Aha o günden beri buradayım, uzun bir süre boyunca ayrılmayı düşünmüyorum. Ama ne derseniz diyin, @Recep Baltaş nereye forum açarsa, oraya giderim:)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı