Neden Technopat?

Çünkü hepsi Amariganın oyunu. Sigara bağımlısı gibi oldum bu sitede.
İşin şakasını unutursak, burası diğer forumlara asla benzemiyor. Örnek ver derseniz mesala yazım kuralları: ''Yha abi bna 1000 TL'Lik sstem önrirmsinz?'' Gibi yazıyla karşılaştım mesela. Ama burda bunu yaparsanız kafanıza kürek geçirir Moderatör beyler. 2 inci olarak büyük ihtimal diğer forumlardaki gibi anlayışlı insan tipi zor bulunacaktır. Burada çoğu kişi size yardım ederken diğer forumlarda kafa göz dalıyorlar. Diğer forumlar dedim isim vermeyeyim onların. Neyse kısa sözün özü benim gibi asosyal insanın kafa dağıtacağı yer olduğundan güzel bir forum seviyorum.
 
Kurallar sıkı. Kuralların sertliği ve sıkı denetim burayı daha güvenli hâle getiriyor.

Ayrıca konu onaylandıktan kısa bir süre sonra hemen yardım alabiliyorsun eğer tarihi eser donanımlara ve işletim sistemlerine sahip değilsen bilgisayar konusunda.
 
Son düzenleme:
Normalde teknolojik sorunlarımı açılan konular sayesinde çözerdim. Hiçbir foruma üyeleğim yoktu ilk kez Technopat'e üye oldum o da bi sorum vardı kafam karıştı sormak içindi. Sonra ısındım falan konu açanlardan bildiklerime yardım etmeye çalışıyorum. Sorunum olunca genelde hızlıca çözülüyor. Bilgili ve yardımsever insan sayısı fazla. Ha kötü yanı yok mu ? Yok denilebilir tek sıkıntım yazım ile ilgili kurallar bayağı katı ama hak veriyorum sonuçta koskoca forum disiplini sağlamak zor.
İşin şakasını unutursak, burası diğer forumlara asla benzemiyor. Gibi yazıyla karşılaştım mesela. Ama burda bunu yaparsanız kafanıza kürek geçirir Moderatör beyler. 2 inci olarak büyük ihtimal diğer forumlardaki gibi anlayışlı insan tipi zor bulunacaktır. Burada çoğu kişi size yardım ederken diğer forumlarda kafa göz dalıyorlar. Diğer forumlar dedim isim vermeyeyim onların. Neyse kısa sözün özü benim gibi asosyal insanın kafa dağıtacağı yer olduğundan güzel bir forum seviyorum.
Zaten maksimum 5 tane bildiğimiz forum var pek isim vermeye gerek yok yani :D
 
Son düzenleme:
Technopat'a 2016'da Dünyanın en iyi Oyuncu ekipmanlarını öğrenmek için kaydolmuştum. (O zamanlar konu açmayı bilmiyordum, 2017'de öğrendim.) :) 2018'de sorduğum sorulara anında cevaplar geldiği için aktif olarak kullanmaya başladım. :) (Yorum yazmaktan çok konularda ki yorumları okuyorum.)
 
Casper sağ olsun, ısınma sorunu sayesinde tanıştım burayla. İlk cezamı aldığımda bir daha girmem demiştim ama bir ay sonra baktım bağımlı olmuşum. O günden beri buralarda dolanıyorum :)
 
Çoğu üyenin klasik cümlesi olan şey bende de geçerli.
Yani @Recep Baltaş ve @Ali Güngör yaptığı incelemeleri daha yakından takip ederken diğer üyelerle birlikte kendimizi daha çok geliştirme ve bilgi edinmek için başladım.

Devam ettiren şey ise paylaşımlarına değer verdiğim güzel insanların bulunması olmuştur her zaman.
@Jira @Oreki @Mert @inPijamas gibi. Şuan kullanıcı adı aklıma gelmeyen birkaç tane daha güzel insanlar mevcut.

Bu güzel insanlar olduğu sürece ve paylaşımları değerli olacak yeni arkadaşlar geldiği sürece devam etmeyi düşünüyorum.

Son olarak neden technopat sorusuna gelirsek cevabım ise en güncel gelişmeleri ve incelemeleri takip etmek için ve forum üzerinde üyeler arası desteğin iyi olması.
 
Technopat'ın Youtube kanalına,12 bin küsür civarlarındayken abone oldum. Bir gün bir videonun altına soru yazdım. Recep Baltaş sosyalde yardımcı olabilirler demişti. Bir girdim tüm sorularım burada. Yıllardır sosyalde geziyorum, dolaşıyorum. Donanım bilgim, insanlara yardım edebilecek düzeye geldi ve üye oldum. Sosyal güzel valla. 2 İntel-AMD fanboyunun kapışması bile kalite kokuyor burada. Başka söze gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk konu ve mesajım Call of Duty cracking ile ilgiliydi.
Bilin bakalım ilk yanıt kimden? Tabiki forumun banminatörü Mikail Fidan. (2014-2016 arasında öyleydi, belki değişmiştir :D)
Crack paylaşımı yasak dedi ve konuyu kilitledi. Arkasından bir de "BANUUKET" geldi imla hatasından dolayı. Sonradan bağımlılık yaptı işte. Son 2 senedir işimden dolayı vakit ayıramıyorum. Forumda adını unutmadığım iki kişi var; @er36po ve @Neşeli Enginar , eğer buralarda iseniz sizlere de selam olsun abilerim :)
 
Ama burda bunu yaparsanız kafanıza kürek geçirir Moderatör beyler.
Hele Mikail Fidan hesabı siler direk :):).
İlk konu ve mesajım Call of Duty cracking ile ilgiliydi.
Bilin bakalım ilk yanıt kimden? Tabiki forumun banminatörü Mikail Fidan. (2014-2016 arasında öyleydi, belki değişmiştir :D)
Crack paylaşımı yasak dedi ve konuyu kilitledi. Arkasından bir de "BANUUKET" geldi imla hatasından dolayı. Sonradan bağımlılık yaptı işte. Son 2 senedir işimden dolayı vakit ayıramıyorum. Forumda adını unutmadığım iki kişi var; @er36po ve @Neşeli Enginar , eğer buralarda iseniz sizlere de selam olsun abilerim :)
Banminatör ve banuuket beni benden aldı ahahahahahahha :):):):):):):). Cidden bu saatte ters trigonometrik fonksiyon denklemleriyle boğuşrken ilaç gibi geldi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı