Neden yaratıldık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilim bile düşük olasılıkları eler!
Ben sana desem ki, Türkçe bilmiyorum. Klavyelere rastgele basıyorum ve şuan yazdıklarım ortaya çıkıyor. Olasılık olarak bu olabilir. Ama bilim bunu kabul etmez. Dediğin olasılık bunun milyarlarca büyüklüğünde.
Şuan sana samimi olarak sorsam;
"Benim Türkçe bildiğime mi inanıyorsun? Yoksa klavyeye rastgele bastığımla çıktığına mı?"
Bu kadar düşük oranda bile Türkçe bildiğime inanıp, çoooooooooooook daha ufak olasılıkta evrenin rastgele oluşuna inanmak çok büyük iman ister :D

Doğru diyorlar ama işte varlığın olmadığı durumda tepkime olmaz. O tepkimeyi veren tanrıdır diyoruz biz de.
Hocam eler diyorsunuz ama neden bilim adamları ve birçok teorisyen big bang'ı savunuyor? O zaman dünyada hatrı sayılır sayıda bilim adamı ve teorisyen bilim yapmıyor demektir. Zaten doğru bilgiye teorilerden ve olasıklardan ulaşıyoruz.

Bilsen yaratılışının bir anlamı olur muydu?
Her türlü bilgiye ulaşma imkanın var eldekilerin hepsini öğrenip istediğine inanabilirsin. Ölen insanların çoğu bir inanca sahip olarak öldü ve belkide bazıları doğru şeye inanarak ölmüştür ama bunu bilemeyiz. :)

Kimse size yalancı demiyor. 😄

Biz argüman sunun dedikçe siz "Einstein bile Ateist değildi." diyerek argüman sunmaktan kaçınıyorsunuz. 🙁

Argüman sunarken de "Allah vardır." felsefesi üzerinden mantığa sığmayan argümanlar sunuyorsunuz.
Argüman sunmaktan kaçındığım falan yok. Neyin argümanını sun demişsin de ben Einstein bile Ateist değildi demişim?

Kimse size yalancı demiyor. 😄

Biz argüman sunun dedikçe siz "Einstein bile Ateist değildi." diyerek argüman sunmaktan kaçınıyorsunuz. 🙁

Argüman sunarken de "Allah vardır." felsefesi üzerinden mantığa sığmayan argümanlar sunuyorsunuz.

Entropi yasası argümandır diyorum. Okumuyorsun yazdıklarımı.
İstersek kaynak burada. Makaleyi okursan detayları bulursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı