Nedir bu "MacBook" düşmanlığı?

Dosya Ekleri

  • indir.png
    indir.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 43

MacBook işlemcisi daha güçlü olsa bile 8 GB RAM ile çoğu kurgu montaj programlrında zorlanacaktır üstüne üstlük 256 GB SSD hemen dolacaktır. Ben sadace programlama için kullanırım dersen tamam al MacBook'u. Bu bilgisyar işlemci dışında MacBook'tan daha performanslı bir bilgisayar.
Aradaki 10 bin lira fiyat farkını siz cepten verceksiniz sanırım.
 
Selam, M1 model MacBook Pro kullanıyorum. Kullanımdan beri gayet memnunum oyun için ayrıca bir 3070'li sistemim var. Sürekli karşıma "çok pahalı değil mi? O kadar paraya değer mi?" gibisinden sorular soruluyor, bana soracaksanız değer tabii ki bir kere bu cihazı alan insan kesinlikle iş için alıyordur ve bende Python / PHP ile uğraşan biri olduğum için bana gayet rahat bir cihaz olarak geliyor. Windows bilgisayarlarda aynı işimi görüyor fakat Apple bilgisayarlar özellikle m1'den sonra çok sessiz ve pili bitmeyen cihazlar olmaya başladılar. Konudaki asıl sorum şu; Apple bilgisayarlara niye bu kadar kin besleyen var? Bence gayet güzel cihazlar ve kullanışlı.
Hem Windows hem Mac cihazım var. Donanımı daha güçlü olduğu için genelde Mac cihazı kullanıyorum. Mac'te çok iyi Minecraft oynanıyor.

''Ehü onda oyun oynanmaz ki''ciler kin besliyor sadece. Bunu diyen birinin ekran kartı da max. 1050 oluyor bu arada.
Artık Mac cihazlar oyun bilgisayarlarını geçiyor, öyle insanlara m1 pro testlerini gösteriyorum mort oluyorlar.
 
Düşmanlık mı? Bence insanlar daha çok MacBook bilgisayarlarının elma logosunu böbürlene böbürlene çekip story atmakla meşgul.
Arkadaşım bu cihaz epi topu 20bin lira. Neyin havası kime atılıyor. Herkesin dilinde böbürlenme, gösteriş yapma. Yani milyonlarca insan toplanıp böbürlenmek için bilgisayar alıyor öyle mi?
 
Macbook almak demek bilgisayarı telefon gibi kullanmak demek. Sonuçta herkes oyun oynamıyor. Fan temizliğiyle uğraşmayacağı, son derece hafif, işlemcisi güçlü, ekranı güzel, şarjı 18 saat giden, tasarımı (bence) gayet hoş olan bir cihaz sonuçta. Alternatif diye gaming laptoplar önermeyin arkadaşlar. Onu alana kadar konsol veya masaüstü toplanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı